ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Σενάριο για πώληση της ομάδας σε αμερικανικό όμιλο επενδύσεων

O Μαλινόβσκι πανηγυρίζει γκολ του  κόντρα στην Γιουβέντους με τη φανέλα της Αταλάντα | 19 Μαΐου 2021
O Μαλινόβσκι πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Γιουβέντους με τη φανέλα της Αταλάντα | 19 Μαΐου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν την Αταλάντα να αλλάζει άμεσα ιδιοκτησιακό καθεστώς και το πλειοψηφικό της πακέτο να πωλείται σε αμερικανικό όμιλο επενδύσεων.

Μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι η Αταλάντα να επικεντρώνεται στο ιταλικό πρωτάθλημα και τις αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό για το Europa League, ωστόσο πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν το σύλλογο να πωλείται.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα δημοσιεύματα που την θέλουν να αλλάζει ιδιοκτήτη. Η οικογένεια Περκάσι είχε αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο για 14 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα σκοπεύει να πουλήσει ένα ποσοστό που θα κυμαίνεται ανάμεσα στο 70 με 80% για ένα ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 350 εκατομμύρια ευρώ.

Ποιοι είναι οι αγοραστές; Αυτό αποτελεί μυστήριο αφού το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι η καταγωγή των επενδυτών οι οποίοι προέρχονται από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η διαπραγμάτευση κρατά εδώ και μήνες, ωστόσο τώρα αναμένεται να φτάσουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ