ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Στο ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χόιλουντ, που κάνει όνειρα για Premier League

Αταλάντα: Στο ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χόιλουντ, που κάνει όνειρα για Premier League
@2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η καλή πρώτη σεζόν του Ράσμους Χόιλουντ στην Αταλάντα ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εμφανίζεται ως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται και την Dea να επιθυμεί να βγάλει κέρδη από ενδεχόμενη πώλησή του.

Το καλοκαίρι του 2022 η Αταλάντα επένδυσε 17 εκατομμύρια ευρώ αποκτώντας τον Ράσμους Χόιλουντ από την Στουρμ Γκρατς και ο Δανός επιθετικός έδειξε πως δεν πήγαν στράφι τα χρήματα που δόθηκαν για εκείνον, έχοντας να επιδείξει μία πολύ καλή παρουσία στην πρώτη του σεζόν στην Serie A που μεταφράστηκε και σε 9 γκολ σε 32 συμμετοχές.

Αυτές οι εμφανίσεις μάλιστα δεν έχουν περάσει καθόλου απαρατήρητες από αρκετούς συλλόγους και μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι κόκκινοι διάβολοι ενδέχεται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, θα πρέπει να έχω κάνει κάτι καλό από τη στιγμή που λέγεται πως με παρακολουθούν. Ο στόχος μου είναι να φτάσω σε top επίπεδο και η Γιουνάιτεντ ανήκει σε αυτό.

Δεν έχω πάντως μιλήσει με τον Έρικ τεν Χαχ", δήλωσε ο Ράσμους Χόιλουντ σε μέσο της πατρίδας του, φημολογούμενος για το ενδιαφέρον των Άγγλων, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να υπογραμμίζει από την πλευρά της ότι η Αταλάντα έχει ανοίξει διάπλατα την πόρτα, υπολογίζοντας σε κάποια επικερδή για αυτήν πώληση.

Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω μέσο, σε σύγκριση με τα 17 εκατομμύρια ευρώ που είχε δώσει έναν χρόνο πριν, η Αταλάντα θα αξιώσει τώρα το ίδιο ποσό στο διπλάσιο, από τη στιγμή που υπάρχουν φήμες που θέλουν και την Γιουβέντους στο κατόπιν του ως υποψηφίου διαδόχου του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ