ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Στη Φινλανδία ο Σαπάτα, κίνδυνος να χάσει τη σεζόν

Ο Ντουβάν Σαπάτα στην αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Γιουνγκ Μπόις στους ομίλους του Champions League
Ο Ντουβάν Σαπάτα στην αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Γιουνγκ Μπόις στους ομίλους του Champions League LUCA BRUNO / AP IMAGES

Για τη Φινλανδία "πέταξε" ο Ντουβάν Σαπάτα, όπου θα τον εξετάσει ειδικός γιατρός, με την Αταλάντα να ανησυχεί ότι μπορεί να τον χάσει για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού του.

Καθόλου ενθαρρυντικά δεν είναι τα νέα για την Αταλάντα αναφορικά με τον τραυματισμό του Ντουβάν Σαπάτα, ο οποίος αποχώρησε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι με την Κάλιαρι (1-2) για τη Serie A.

Ο Κολομβιανός, που είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα μπαράζ για τους 16 του Europa League, υποβλήθηκε σε εξετάσεις με τα αποτελέσματα να κάνουν λόγο για αποκόλληση τένοντα στον προσαγωγό, γεγονός που θα μπορούσε να τον θέσει νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της σεζόν, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Ο 30χρονος φορ ταξίδεψε στην Φινλανδία όπου θα τον δει ειδικός γιατρός, ενώ θα υποβληθεί σε μία σειρά από νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Η ανησυχία είναι ιδιαίτερα αυξημένη στις τάξεις του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος ερευνά ήδη τον αντικαταστάτη του στη μεταγραφική αγορά, με τον Γκρατσιάνο Πελέ να είναι μια από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ