ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Βγαίνει στην αγορά για αντί-Σαπάτα, υποψήφιος ο Γκρατσιάνο Πελέ

Ο Γκρατσιάνο Πελέ με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Γκρατσιάνο Πελέ με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας @ 2016 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Αταλάντα κάνει σαφάρι στη μεταγραφική αγορά για τον αντικαταστάτη του Ντουβάν Σαπάτα, με τον Γκρατσιάνο Πελέ να είναι μια από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν. Δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό ο 36χρονος Ιταλός επιθετικός, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Η Αταλάντα είναι πολύ πιθανό να χάσει τον Ντουβάν Σαπάτα για αρκετό διάστημα και γι' αυτό το λόγο σκανάρει την αγορά των ελεύθερων για να βρει έναν επιθετικό που θα καλύψει το κενό του Κολομβιανού επιθετικού, ενόψει της συνέχειας, πλην των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν μπορεί να τον δηλώσει στο Europa League.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζει σοβαρά ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι είναι ο Γκρατσιάνο Πελέ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από την Πάρμα.

Ο 36χρονος επιθετικός έχει βαρύ βιογραφικό, ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητά του, λόγω της αποχής του. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες πολλών ιταλικών ομάδων, αλλά και των Φέγιενορντ και Σαουθάμπτον. Σε 502 συμμετοχές στην καριέρα του έχει πετύχει 188 γκολ.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ