EUROPA LEAGUE

Αταλάντα - Ολυμπιακός: Με δύο κόρνερ σε δύο λεπτά, έφεραν τούμπα το ματς οι Ιταλοί με τον Τζιμσίτι

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν το 1-1 επί του Ολυμπιακού | 17 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν το 1-1 επί του Ολυμπιακού | 17 Φεβρουαρίου 2022 EUROKINISSI

Η Αταλάντα άσκησε ασφυκτική πίεση στον Ολυμπιακό με την έναρξη του δευτέρου μέρους και όχι μόνο έφερε το ματς στα ίσα αλλά και πέτυχε ολική ανατροπή (2-1), σκοράροντας δύο φορές μέσα από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός μπόρεσε να απορροφήσει τους κραδασμούς από τις επιθέσεις των παικτών του Γκασπερίνι σε όλο το πρώτο μέρος και να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας και προβάδισμα, από το όμορφο γκολ του Τικίνιο στο 16ο λεπτό, όμως στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση άλλαξε άρδην.

Αυτό έγινε μάλιστα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με την Αταλάντα να κλείνει τους πρωταθλητές Ελλάδας στα καρέ τους με την έναρξη του δευτέρου μέρους και να φέρνει τούμπα το ματς με όπλο τις στημένες φάσεις.

Το 1-1 ήρθε στο 61ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαλινόβσκι από τα δεξιά, ο Μπεράτ Τζιμσίτι πετάχτηκε εντυπωσιακά στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Βατσλίκ.

Δύο λεπτά αργότερα, οι μπεργκαμάσκι πήραν και το προβάδισμα ξανά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Σισέ να διώχνει προσωρινά με το κεφάλι, τον Ακγιμπού Καμαρά να αιφνιδιάζεται, τον Ρέαμπτσιουκ να μη μπορεί να διώξει και τον Τζιμσίτσι να κάνει το σουτ και να χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ.

TAGS EUROPA LEAGUE ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ