Έξαλλος ο Ζενεσιό για την εντός έδρας ήττα της Μαρσέιγ: “Αμυνθήκαμε σαν μία παιδική ομάδα”

H Μαρσέιγ ηττήθηκε με 3-2 στο Βελοντρόμ από την Παρί και το φινάλε της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1 την βρήκε στην 10η θέση της βαθμολογίας, με τον Μπρούνο Ζενεσιό να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από την αμυντική συμπεριφορά της Ολιμπίκ και να εκφράζει τον προβληματισμό του στη συνέντευξη Τύπου.
Η Μαρσέιγ, η οποία θα βρεθεί φέτος στο δρόμο του Ολυμπιακού στην League Phase του Europa League, δεν έχει αρχίσει καλά στη φετινή Ligue 1, με τις πρώτες τρεις αγωνιστικές να την βρίσκουν να έχει απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες.
Το βράδυ της Κυριακής γνώρισε μάλιστα μία επώδυνη ήττα αφού ήταν εντός έδρας απέναντι στην Παρί με το χατ-τρικ του Σιναγιόκο (2-3), με τον Μπρούνο Ζενεσιό να είναι έξαλλος με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του και να το δείχνει μέσω συνέντευξης Τύπου.
“Σίγουρα δεν ήταν ο ιδανικός αγώνας. Κατά διαστήματα, ήμασταν αρκετά μπερδεμένοι. Επιτεθήκαμε από τα άκρα και βρήκαμε συνεργασίες αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε σπουδαία αποτελέσματα αν αμυνόμαστε έτσι”, τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε με νόημα:
“Το τρίτο γκολ που δεχτήκαμε, δείχνει τι κάναμε λάθος. Αφιερώσαμε πάρα πολύ χρόνο σε πάσες, μας έλειπε ισορροπία και μας αιφνιδίασαν με αντεπιθέσεις σαν να ήμασταν παιδική ομάδα. Ζητώ από την ομάδα να πρεσάρει και να αμύνεται από τη μπροστινή γραμμή αλλά πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να ξέρουμε πότε να το κανουμε και πότε να γυρίζουμε πίσω και αμυνόμαστε χαμηλά”.