ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Ο Ίλισιτς επέστρεψε σε αποστολή των μπεργκαμάσκι μετά από τέσσερις μήνες

Ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς πανηγυρίζει γκολ της Αταλάντα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 2 Νοεμβρίου 2021
Ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς πανηγυρίζει γκολ της Αταλάντα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 2 Νοεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Γιόζιπ Ίλισιτς επιλέχθηκε στην αποστολή της Αταλάντα για την τελευταία αγωνιστική της Serie A με την Έμπολι, επιστρέφοντας μετά από τέσσερις μήνες. Το πιθανότερο είναι ότι θα αποχαιρετίσει το Μπέργκαμο, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα.

Ο Γιόζιπ Ίλισιτς επέστρεψε σε αποστολή της Αταλάντα μετά από τέσσερις μήνες για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A με την Έμπολι στην έδρα της. Είναι ένα καλό σημάδι ότι παλεύει να νικήσει, για δεύτερη φορά, την κατάθλιψη, η οποία δεν του επέτρεψε να είναι παρών όλο το αυτό το διάστημα.

Ο Σλοβένος επιθετικός ταλαιπωρείται πολύ μετά την έξαρση της πανδημίας το 2020, στην οποία το Μπέργκαμπο "χτυπήθηκε" όσο καμία άλλη ιταλική πόλη. Τη φετινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια, με απολογισμό τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ, έως ότου λάβει ειδική άδεια.

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι μπορεί αυτή να είναι μια ευκαιρία για τον Ίλισιτς να αποχαιρετίσει τους φίλους της Αταλάντα, παρόλο που το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ