ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Ο Γκασπερίνι συνεχίζει για 8η σερί σεζόν στον πάγκο της Dea

Ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League.
Ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει συνδέσει το όνομα του με την αγωνιστική εκτόξευση της Αταλάντα τα τελευταία χρόνια και αυτό έπαιξε το ρόλο του στο ραντεβού τους με τους διοικούντες την Dea, που του έδωσαν το τιμόνι της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

Η Αταλάντα ζει στιγμές αγωνιστικής άνθισης και ανάτασης υπό τις οδηγίες του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και με αυτό το δεδομένο ως οδηγό, οι άνθρωποι της ομάδας του Μπέργκαμο δεν το σκέφτηκαν και πολύ.

Το συμβόλαιο του έμπειρου προπονητή έληγε αυτό το καλοκαίρι, με το ραντεβού των δύο πλευρών να διεξάγεται την Τρίτη (06/06), μόλις δύο 24ωρα από την ολοκλήρωση της φετινής Serie A, και τον λευκό καπνό να βγαίνει σχετικά γρήγορα.

"Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους που άρχισε πριν από επτά χρόνια και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Η οικογένεια Περκάσι, η οικογένεια Παλιούκα και όλος ο σύλλογος εύχεται καλή δουλειά στον μίστερ Γκασπερίνι", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των μπεργκαμάσκι.

Σημειώνεται πως ο Γκασπερίνι είναι ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο στην ιστορία της Deal (331) και επί ημερών του η Αταλάντα έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά του Champions League, ενώ τη νέα σεζόν θα "πιάσει" τους Μπανιόλι και Ερέρα που είχαν να επιδείξουν ισάριθμο αριθμό διαδοχικών σεζόν σε Βερόνα και Ίντερ αντίστοιχα (το ρεκόρ ανήκει στον Τραπατόνι που ήταν στην Γιουβέντους από το 1976 μέχρι το 1986).

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ