ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Κάνει δικό της τον Ντεμιράλ από την Γιουβέντους με 20 εκατ.ευρώ

Ο Μερίχ Ντεμιράλ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στην Λεβερκούζεν για το Europa League | 17 Μαρτίου 2022
Ο Μερίχ Ντεμιράλ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στην Λεβερκούζεν για το Europa League | 17 Μαρτίου 2022 @2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Αταλάντα ήρθε σε συμφωνία με την Γιουβέντους για τον Μερίχ Ντεμιράλ και μετά από το δανεισμό του την περασμένη σεζόν, θα τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή καταβάλλοντας το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Η περασμένη σεζόν βρήκε τον Μερίχ Ντεμιράλ να μετακομίζει από το Τορίνο στο γειτονικό Μπέργκαμο για να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού με της φανέλα της Αταλάντα και ήταν ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η άμυνα της ομάδας του Γκασπερίνι, έχοντας 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (28 για την Serie A).

Η συγκεκριμένη συνεργασία πάντως θα συνεχιστεί, με τους μπεργκαμάσκι να πείθονται απόλυτα για την αξία του και να φροντίζουν ώστε να μην επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Και αυτό γιατί ήρθαν ήδη σε συμφωνία με την βέκια σινιόρα για την ενεργοποίηση της σχετικής οψιόν, με τους μπεργκαμάσκι να δέχονται να δώσουν τα 20.000.000 ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με κανονική μεταγραφή.

Όσο για την ανακοίνωση της σχετικής συμφωνίας, αυτή δεν άργησε να έρθει αφού λίγο μετά από την αποκάλυψη της συμφωνίας από τα ιταλικά μίντια, ήρθε και η επιβεβαίωση μέσω της ανακοίνωσης της Αταλάντα από την επίσημη ιστοσελίδας της.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ