VIRAL

Γκουαρδιόλα σε ρεπόρτερ: "Λίβερπουλ δεν είσαι; Τι, Γιουνάιτεντ; Λυπάμαι..."

Γκουαρδιόλα σε ρεπόρτερ: "Λίβερπουλ δεν είσαι; Τι, Γιουνάιτεντ; Λυπάμαι..."
PRINT SCREEN

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα όχι μόνο έριξε καρφιά κατά της Λίβερπουλ και της μεταχείρισης που έχει από τα μίντια αλλά ενεπλάκη και σε ασύλληπτο διάλογο με ρεπόρτερ μετά από το 5-0 της Σίτι επί της Νιούκαστλ, πριν ζητήσει συγγνώμη για λάθος μαντεψιά του.

Το 5-0 επί της Νιούκαστλ έφερε την Μάντσεστερ Σίτι στο +3 από την Λίβερπουλ τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της φετινής Premier League (και με +4 στη διαφορά γκολ από τους ρεντς) και την έκανε ακόμα πιο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, 4ου την τελευταία πενταετία.

Παρόλα αυτά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ήταν ήρεμος στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, με τον Καταλανό να ρίχνει καρφιά για την Λίβερπουλ κάνοντας λόγο για το μόλις ένα πρωτάθλημα που έχει να επιδείξει τα τελευταία 30 χρόνια και να ισχυρίζεται πως τα μίντια και ο περισσότερος κόσμος υποστηρίζουν την ομάδα του Κλοπ και όχι τη δική του.

Δεν έμεινε μόνο εκεί πάντως αφού η "κόντρα" του με την Λίβερπουλ είχε και Part II, με τον προπονητή των πολιτών να δέχεται μία ερώτηση που δεν του άρεσε στη συνέντευξη Τύπου και να ζητάει από τον ρεπόρτερ που του την υπέβαλε να παραδεχτεί πως είναι φίλος της Λίβερπουλ, για να πάρει την απάντηση "Γιουνάιτεντ" και να αιφνιδιαστεί.

Αναλυτικά ο διάλογος Γκουαρδιόλα - ρεπόρτερ:

Ρεπόρτερ: "Μετά από τα γεγονότα της Τετάρτης, θα πρέπει να είστε εκστασιασμένος με αυτή την εμφάνιση, το αποτέλεσμα και την έκταση του σκορ.

Γκουαρδιόλα: "Είχες καθόλου αμφιβολίες; Ναι, είσαι φίλος της Λίβερπουλ, πες το..."

Ρεπόρτερ: "Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Γκουαρδιόλα: "Συγγνώμη Τζέιμς"

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ