SERIE A

Ασύλληπτο γκολ από τον Μότα στο Τζένοα - Μόντσα με βολ πλανέ

Ασύλληπτο γκολ από τον Μότα στο Τζένοα - Μόντσα με βολ πλανέ

Η Μόντσα απέκτησε προβάδισμα δύο γκολ στο "Μαράσι" κόντρα στην Τζένοα με έναν εκπληκτικό τρόπο, με τον Ντάνι Μότα να πιάνει ένα αψεγάδιαστο βολ πλανέ στο 18ο λεπτό και να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον κίπερ των ροσομπλού.

Η μάχη της Τζένοα με την Μόντσα στο "Μαράσι" το βράδυ του Σαββάτου (09/03) για την 28η αγωνιστική της Serie A βρήκε τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και να απολαμβάνουν διαφορά δύο γκολ υπέρ τους πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.

Το 1-0 υπέρ της ομάδας του Ραφαέλε Παλαντίνο διαμορφώθηκε μόλις στο 8ο λεπτό από τον Πεσίνα ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και δεύτερο γκολ για τους μπιανκορόσι, που θέτει υποψηφιότητα ως ένα από τα κορυφαία της σεζόν.

Αυτό είχε την υπογραφή του Ντάνι Μότα, με τον 25χρονο Πορτογάλο επιθετικό να απογειώνεται μετά από σέντρα του Κολπάνι από τα δεξιά και να πιάνει ένα ασύλληπτο βολ πλανέ με το δεξί, για να στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Μαρτίνες και να κάνει το 2-0 μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ