PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Νιουκάστλ 2-0: Δεν δυσκολεύτηκε η Βίλα

Ο Τραορέ πανηγυρίζει το 2-0 της Άστον Βίλα επί της Νιουκάστλ
Ο Τραορέ πανηγυρίζει το 2-0 της Άστον Βίλα επί της Νιουκάστλ 2021 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Η Άστον Βίλα επικράτησε της Νιουκάστλ με 2-0 με τα γκολ των Γουότκινς και Τραορέ σε εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε στην 8η θέση της Premier League. (VIDEO)

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε το Σάββατο το βράδυ η Άστον Βίλα επικρατώντας 2-0 της Νιουκάστλ σε εξ αναβολής ματς της Premier League για την 11η αγωνιστική. Με το τρίποντο αυτό οι "βίλανς" ανέβηκαν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ έχει και δύο ματς λιγότερα.

Η Βίλα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, στο 13' με κεφαλιά του Γουότκινς και στο 42' με ωραίο σουτ του Τραορέ μέσα από την περιοχή και δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Ντούγκλας Λουίς, Νακάμπα, Τραορέ (80' Τρεζεκέ), Μπάρκλεϊ (80' Ελ Γκάζι), Γκρίλις (88' Ράμσεϊ), Γουότκινς.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Μανκίλο (71' Σαντ Μάξιμιν), Χάιντεν, Λασκέλες, Σερ, Λιούις, Σέλβεϊ, Χέντρικ, Αλμιρόν (81' Γκάιλ), Κάρολ (71' Φράσερ), Γουίλσον.

PHOTO CREDITS: 2021 Clive Brunskill/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ