PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα: Αναλαμβάνει ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ ως προπονητής της Ρέιντζερς στο Europa League
Ο Στίβεν Τζέραρντ ως προπονητής της Ρέιντζερς στο Europa League © 2020 SCOTT HEPPELL / AP IMAGES

Ο Στίβεν Τζέραρντ αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα, με τον αγγλικό σύλλογο να ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ένα βήμα πριν την επιστροφή του στην Premier League είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Άστον Βίλα.

Ο αγγλικός σύλλογος αφού συμφώνησε με τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό της Λίβερπουλ αναμένεται να καταβάλει στη Ρέιτζερς αποζημίωση ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που ο Τζέραρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Σκωτίας μέχρι το 2024.

Ο Άγγλος κόουτς την Τετάρτη (10/11) προσγειώθηκε στο Λονδίνο με τον ρεπόρτερ της ομάδας του Μπέρμπιγχαμ, Άσλεϊ Πρις, να υποστηρίζει ότι η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψη του Τζέραρντ στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

Υπενθυμίζεται πως η Άστον Βίλα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ντιν Σμιθ μετά από την ήττα από την Σαουθάμπτον που ήταν η πέμπτη σερί στην Premier League, αποτέλεσμα που την έριξε στην 16η θέση του πίνακα και μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ