ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Ανανεώσεων συνέχεια με Μουνάφο

Ο Μουνάφο έχει την μπάλα υπό το βλέμμα του Σάσα σε αναμέτρηση του Αστέρα με τον Άρη στην Τρίπολη
Ο Μουνάφο μονομαχεί με τον Σάσα στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Άρη EUROKINISSI

Ο Χουάν Μουνάφο αποτελεί τον -χρονικά- τελευταίο παίκτη του Αστέρα που ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Σε 1,5 μέρα ο Αστέρας έχει φτάσει ήδη στις 4 ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών του, σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα της ομάδας. Προηγήθηκαν οι Σίτο, Χοσέ Λουίς Βαλιέντε και Ενέκο Καπίγια και η πιο πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ αφορά στον Χουάν Μουνάφο, ο οποίος έμενε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Ο Αργεντινός μέσος άρχισε το 2017 τη 2η θητεία του στους Αρκάδες (η πρώτη ήταν μεταξύ 2013-2015 και ακολούθησε η μετακίνησή του στον Πλατανιά) και θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αν εξαντληθεί το νέο συμβόλαιό του.

"Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Αστέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Καϋμενάκη και τον κύριο Μπάκο για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για τα επόμενα τρία χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους εκείνους που εργάζονται σε αυτή την οικογένεια που ονομάζεται Αστέρας Τρίπολης για την αγάπη που μου δείχνουν κάθε ημέρα", ανέφερε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του.

"Επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο της Τρίπολης, τους φιλάθλους του Αστέρα για τα μηνύματα αγάπης που μου έχουν στείλει όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω ότι του χρόνου θα τους έχουμε μαζί μας στο γήπεδό μας να μας δίνουν δύναμη. Είμαι περήφανος που θα συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα και σίγουρα θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΟΥΝΑΦΟ

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Juan Manuel Munafo Horta. Το νέο συμβόλαιο του Munafo με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024".

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ