ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Ο Σίτο ανανέωσε μέχρι το 2024

Ο Σίτο διεκδικεί την μπάλα σε αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ
Ο Σίτο διεκδικεί την μπάλα σε αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σίτο για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Παίκτης του Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα είναι ο Σίτο με τους Αρκάδες να σπεύδουν να ανανεώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με τον Ισπανό.

Ο 24χρονος εξτρέμ έγινε κάτοικος Τρίπολης το 2019 και το συμβόλαιο του ήταν μέχρι το 2022. Έτσι, ουσιαστικά ο Αστέρας και ο Σίτο επέκτειναν τη συνεργασία τους κατά δύο χρόνια.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Ισπανός τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο. Μου αρέσει πολύ η Τρίπολη και ασφαλώς μου αρέσει πολύ να είμαι μέλος του ΑΣΤΕΡΑ. Θα δουλέψω σκληρά, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό με την ομάδα μας. Ελπίζω τη νέα σεζόν να καταφέρουμε ακόμη καλύτερα πράγματα με τον ΑΣΤΕΡΑ. Και επίσης ελπίζω ότι τη νέα σεζόν να είναι στο γήπεδο και οι φίλαθλοί μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους".

Αναλυτική η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Andres Pascual Santonja. Το νέο συμβόλαιο του Sito με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ