ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε ο Καπίγια για δύο χρόνια

Ο Ενέκο Καπίγια του Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την ΑΕΛ για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
Ο Ενέκο Καπίγια του Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την ΑΕΛ για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας ήρθε σε συμφωνία με τον Ενέκο Καπίγια για την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού μέσου μέχρι το 2024.

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ενέκο Καπίγια για ακόμα δύο χρόνια. Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2024, παρότι το προηγούμενο συμβόλαιό του είχε ισχύ για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Καπίγια αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τους Βάσκους να διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Τον Ιανουάριο του 2020 υπέστη ρήξη χιαστού που ουσιαστικά τον άφησε εκτός για ένα έτος, ενώ και στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα μετράει 27 συμμετοχές, ένα γκολ και 3 ασίστ σε συνολικά 1.582 λεπτά αγώνα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για τα επόμενα χρόνια να βρίσκομαι σε αυτή την οικογένεια. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον σύλλογο, ο οποίος εξακολουθεί να με εμπιστεύεται. Αυτός ο 1,5 χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για εμένα και εκτιμώ πάρα πολύ την προσπάθεια που έκανε ο Αστέρας για να ανανεώσει το συμβόλαιό μου. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει", δήλωσε αρχικά.

"Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, διότι μάς υποστηρίζουν πάντα, ακόμη και αυτή τη στιγμή που δυστυχώς δεν μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι την νέα σεζόν θα μπορούν να βρίσκονται δίπλα μας και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλους τους εργαζόμενους στον σύλλογο. Όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΙΓΙΑ

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla Gonzalez. Το νέο συμβόλαιο του Capilla με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024".

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ