ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Επίσημη η επιστροφή του Τσιφτσή

Αστέρας Τρίπολης: Επίσημη η επιστροφή του Τσιφτσή
Ο Αντώνης Τσιφτσής INTIME SPORTS

Ο Αστέρας ανακοίνωσε ότι κόπηκε ο δανεισμός του Τσιφτσή στη Ρακόβ και επέστρεψε στην ομάδα, καθώς ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία

Η επιστροφή του Αντώνη Τσιφτσή στον Αστέρα Τρίπολης έγινε και με τη βούλα, καθώς οι Αρκάδες ανακοίνωσε ότι ενεργοποίησαν τον όρο που είχαν στη συμφωνία με τη Ρακόβ για να τον καλέσουν πίσω. Ο 24χρονος κίπερ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θα δουλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του ώστε ο Αστέρας να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: "Ο Αντώνης Τσιφτσής, ο οποίος είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Πολωνίας, Raków Częstochowa, εντάσσεται και πάλι στο δυναμικό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με τον σύλλογό μας να ενεργοποιεί τον όρο που υπήρχε στη συμφωνία.

Ο Τσιφτσής γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1999 και προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου μας.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Αντώνη Τσιφτσή στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία!".

Η δήλωση του Τσιφτσή στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Νιώθω σαν να έχω επιστρέψει σπίτι μου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι για εμένα μια δεύτερη οικογένεια και όπως είχα πει πριν από λίγους μήνες, θα είναι για πάντα η ομάδα την οποία θα ευγνωμονώ για την ευκαιρία καριέρας που μου έχει δώσει.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας καθώς και το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για την υποδοχή, χαίρομαι που συναντώ και πάλι ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και είχα άψογη συνεργασία. Είναι ώρα για δουλειά, για να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους του ΑΣΤΕΡΑ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ