ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Ο λόγος της επιστροφής Τσιφτσή στους Αρκάδες

Ο Αντώνης Τσιφτσής με τη φανέλα του Αστέρα, απέναντι στον Ιωνικό
Ο Αντώνης Τσιφτσής με τη φανέλα του Αστέρα, απέναντι στον Ιωνικό INTIME SPORTS

Το δικαίωμα που εξ αρχής είχε ο Αστέρας Τρίπολης να σπάσει τον δανεισμό του Αντώνη Τσιφτσή στη Ράκοβ και η καθυστέρηση της πώλησης του αμετακίνητου στην εστία της πολωνικής ομάδας, Βλάνταν Κοβάτσεβιτς, τα "πατήματα" που οδήγησαν στην επιστροφή στην Αρκαδία του 24χρονου τερματοφύλακα.

Δεδομένη η επιστροφή του Αντώνη Τσιφτσή στον Αστέρα Τρίπολης. Βάσει της αρχικής καλοκαιρινής συμφωνίας των Αρκάδων με τη Ρακόβ, είχαν το δικαίωμα να "σπάσουν" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον δανεισμό του 24χρονου τερματοφύλακα, απλώς και μόνο ενημερώνοντας πως δεν επιθυμούν την καταβολή της δεύτερης δόσης του ενοικίου (loan fee) που είχε οριστεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Όπως και έγινε. Ο Αστέρας έτσι κι αλλιώς λόγω των συνθηκών (αγωνιστικών και ιατρικών) που έχουν προκύψει, ήθελε ενίσχυση στην εστία του. Τι καλύτερο – και πρακτικά ευκολότερο – από τη συγκεκριμένη επιλογή;

Εννοείται και με τη σύμφωνη γνώμη του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος κατέληξε πως δεν μπορούσε να περιμένει άλλο την πώληση ενός από τους πλέον πολύφερνους τερματοφύλακες στην Ευρώπη, του Βόσνιου Βλάνταν Κοβάτσεβιτς.

Πώληση που ήταν να γίνει το περασμένο καλοκαίρι – εξ ου και ο δανεισμός με option αγοράς του Τσιφτσή ώστε να αποτελέσει τον εν δυνάμει διάδοχό του -, ωστόσο λόγω των υπέρογκων (και αμείωτων) απαιτήσεων της Ρακόβ (ζητάει πάνω από 10 εκατ. ευρώ), δεν έγινε.

Ο 26χρονος Κοβάτσεβιτς (το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της πολωνικής ομάδας) δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για τη θέση από τα δοκάρια και παρότι οι υπεύθυνοι του πολωνικού συλλόγου διαπραγματεύονται και τώρα την πώλησή του, ζητώντας μάλιστα από τον Τσιφτσή να περιμένει γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, χωρίς όμως επιτυχία με τον Τσιφτσή, γνωρίζοντας πως τον περιμένει φανέλα βασικού στην επιστροφή του στην Τρίπολη, να συναινεί στη διακοπή του δανεισμού του.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ