ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Παίκτης της σεζόν ο Χερόνιμο Μπαράλες

Ο Χερόνιμο Μπαράλες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Αστέρα
Ο Χερόνιμο Μπαράλες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Χερόνιμο Μπαράλες αναδείχθηκε ο MVP του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Βρέθηκε μπροστά από Νίκο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χριστόπουλο στη ψηφοφορία των Αρκάδων.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Αστέρα με επιτυχημένο τρόπο τερματίζοντας στην 6η θέση των playoffs της Super League Interwetten. Ο Χερόνιμο Μπαράλες αναδείχθηκε νικητής της ψηφοφορίας των Αρκάδων για τον MVP της φετινής σεζόν.

Ο Αργεντίνος στράικερ συγκέντρωσε το 43% των ψήφων, μπροστά από τον Νίκο Παπαδόπουλο (35%) και τον Γιάννη Χριστόπουλο (22%). Ο Μπαράλες αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 30 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 11 γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα

"Ο Barrales ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ο BADOUNAS MVP της χρονιάς και θα βραβευτεί από την επιχείρηση Badounas Jewelry με ένα ρολόι χειρός. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος και play off και σημείωσε 11 γκολ.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανάμεσα στον νικητή και τους Νίκο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χριστόπουλο, τους τρεις ποδοσφαιριστές που στη διάρκεια της χρονιάς είχαν αναδειχθεί από τρεις φορές BADOUNAS MVP Of The Match".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ