ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Μόνο 10 ευρώ τα εισιτήρια για Πανιώνιο

Αστέρας: Μόνο 10 ευρώ τα εισιτήρια για Πανιώνιο

Ο Αστέρας δίνει το πλέον καθοριστικό παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο και θέλει μόνο τη νίκη για να μην μπλέξει σε σενάρια παραμονής και για αυτό θέλει όσο περισσότερο κόσμο στο πλευρό του.

Ο Αστέρας ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν υποδεχόμενος τον Πανιώνιο σε ένα καθοριστικό ματς και θέλει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού.

Στο πλαίσιο αυτό θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό του και για αυτό το λόγο εκτός της ελεύθερης εισόδου σε όλες τις γυναίκες που ίσχυε και στα προηγούμενα παιχνίδια ενόψει του αγώνα της Κυριακής αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο για όλους τους φιλάθλους 10 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μία φορά προσφέρει δωρεάν την είσοδο για τις γυναίκες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι ελεύθερη.

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος (05/05, 19:00) για την 30ή αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/2019 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 2 Μαΐου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 16:00 έως και τις 19:00.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Γενική είσοδος 10€. Η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν σε όλες τις θύρες.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ