ΠΑΟΚ

Άσχημα μαντάτα για Κλάους, Κατσικά και Γλύκο

Άσχημα μαντάτα για Κλάους, Κατσικά και Γλύκο
INTIME SPORTS

Ποια ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι τρεις παίκτες που τραυματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πότε επιστρέφουν Σνάουτσνερ, Τσιρίλο

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι πώς οι τραυματισμοί των τριών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν επιπόλαιοι.

Συγκεκριμένα, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, τα αποτελέσματα έδειξαν τα εξής:

Ο Στέφανος Αθανασιάδης υπέστη οστικό οίδημα έξω κνημιαίου κονδύλου και κάκωση μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες.

Αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο να είναι παρών στο ματς του Φρίουλι με την Ουντινέζε . Ο Γιωργος Κατσικάς έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο (ίσως και αύριο).

Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις 3 με 4 εβδομάδες.-Για το ίδιο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης ο Γλύκος που υπέστη θλάση β΄ βαθμού στους προσαγωγούς.


Οριακά με ΟΦΗ ο Σνάουτσνερ

Στο μεταξύ, άλλοι δύο παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ο Σνάουτσνερ και ο Τσιρίλο έκαναν ατομικό πρόγραμμα σήμερα.

Απ' ΄ότι φαίνεται ο Πολωνός θα κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Τσιρίλο στο εκτός έδρας ματς με την Ουντινέζε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ