ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

AS: "Ο Εμπαπέ θέλει Ρεάλ ακόμη και χωρίς Ζιντάν"

Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας κόντρα στη Μονακό.
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας © 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας AS, ο Κίλαν Εμπαπέ έχει πάρει ήδη την απόφασή του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν. Απομένει μόνο η συμφωνία με την Παρί.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίζεται μετέωρος στον πάγκο της Ρεάλ και ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του στους "μερένγκες". Ωστόσο, οι μεταγραφικές υποθέσεις της Ρεάλ δεν σταματούν για κανέναν λόγο.

Σύμφωνα με την AS, η υπόθεση ενδεχόμενης αποχώρησης του Ζιντάν δεν συνδέεται με τον Κίλιαν Εμπαπέ. Πηγές τις εφημερίδας που παρακολουθούν από κοντά τις διαπραγματεύσεις υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο προπονητής.

Πλέον, τα πάντα βρίσκονται στο χέρι της Παρί Σεν Ζερμέν για το αν θα δεχθεί να προχωρήσει στην πώλησή του. Το συμβόλαιο του Εμπαπέ λήγει το 2022, με τον ίδιο να μην έχει πει το "ναι" σε προτάσεις των Παριζιάνων για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Εμπαπέ τη φετινή σεζόν μετράει 46 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 41 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 11 ασίστ.

Photo credits: © 2021 Christophe Ena/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ