ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Συμφώνησε με την Τσέλσι για την αγορά του Χάβερτς έναντι 75 εκατ.ευρώ

Άρσεναλ: Συμφώνησε με την Τσέλσι για την αγορά του Χάβερτς έναντι 75 εκατ.ευρώ
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Κάι Χάβερτς βρίσκεται μία ανάσα από το να αλλάξει ομάδα εντός Λονδίνου, με το BBC να αναφέρει σε δημοσίευμά του πως η Άρσεναλ έδωσε τα χέρια με την Τσέλσι για την αγορά του Γερμανού διεθνούς φορ έναντι του ποσό των 75.000.000 ευρώ.

Μετά από τρία χρόνια στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τσέλσι (αποκτήθηκε το 2020 από την Λεβερκούζεν έναντι του ποσό των 82 εκατομμυρίων ευρώ) ο Κάι Χάβερτς είναι μία ανάσα από το να αλλάξει στρατόπεδο, όχι όμως και πόλη.

Η αγγλική πρωτεύουσα θα εξακολουθεί να είναι η βάση του μόνο που θα αποχωριστεί τα μπλε για να φορέσει τα κόκκινα, με το "BBC" να αποκαλύπτει πως η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για να αποκτήσει τον Γερμανό διεθνή φορ καταβάλλοντας το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ στην συμπολίτισσα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι ο παίκτης να συζητήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά, την ώρα που η Άρσεναλ βρίσκεται στο κυνήγι ενός ακόμη παίκτη πρώτης γραμμής: του Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ