ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Στη μαύρη λίστα του Αρτέτα ο Παπασταθόπουλος

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos shouts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at the Emirates Stadium in London, Thursday, Dec. 5, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos shouts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at the Emirates Stadium in London, Thursday, Dec. 5, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι μεταξύ των πέντε παίκτων που φέρονται να μην είναι στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα για τη νέα Άρσεναλ, σύμφωνα με αγγλικό ΜΜΕ.

Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν ο πρώτος άνθρωπος της Premier League που διαγνώστηκε θετικός με τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να είναι σε καραντίνα για σχεδόν δύο εβδομάδες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει σταματήσει να εργάζεται για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Τουναντίον, ο Ισπανός τεχνικός όχι μόνο περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν αλλά κάνει τα πλάνα του και για την επόμενη σεζόν, με την αγγλική ιστοσελίδα "Football London" να αποκαλύπτει μάλιστα πως έχει κάνει ήδη εισηγήσεις για παίκτες που θέλει να παραχωρηθούν.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο άλλοτε μέσος της Άρσεναλ και πρώην άμεσος συνεργάτης του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στο χτίσιμο των κανονιέρηδων ενόψει της νεάς σεζόν χωρίς τους: Παπασταθόπουλο, Μουστάφι, Κολάσινατς, Μιχιταριάν και Ελνενί.

"Ο Αρτέτα έφερε τον αμυντικό Πάμπλο Μάρι με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο -το ίδιο έγινε και με τον Σέντρικ Σοάρες- και ο Ισπανός θα προσπαθήσει να κάνει μόνιμη τη μετακίνησή του.

Ο Σέντρικ δεν θα μείνει πιθανότατα και μπορούν να τον ακολουθήσουν στην πόρτα της εξόδου οι Σκοντράν Μουστάφι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Ο Μουστάφι είχε φλερτάρει με την αποχώρηση και στο παρελθόν, αν και έγινε μία επιβλητική φιγούρα με την καθοδήγηση του Αρτέτα.

Ο Σωκράτης από την άλλη πλευρά μπορεί να μετακινηθεί επειδή είναι 32 ετών και είναι μία ευκαιρία για την Άρσεναλ να βάλει χρήματα στα ταμεία της από πώλησή του, την ώρα που θα επιστρέψει από το δανεισμό του στην Σεντ Ετιέν ο Σαλίμπα", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα που εμπλέκει τον "Sokratis" στα σχέδια του Αρτέτα για τη νέα Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ