ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αρτέτα: "Χρειάστηκαν 3-4 ημέρες για να αρχίσω να νιώθω καλύτερα"

Αρτέτα: "Χρειάστηκαν 3-4 ημέρες για να αρχίσω να νιώθω καλύτερα"

Ο Μικέλ Αρτέτα παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό όπου μίλησε για την εξέλιξη της υγείας του αφότου προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Δύο σχεδόν εβδομάδες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας που πέρασε, όντας φιλοξενούμενος στον ισπανικό τηλεοπτικο τηλεοπτικό "Sexta" μαζί με τη σύντροφό του, Λορένα Μπερνάλ.

"Είμαι πολύ καλά, χρειάστηκε να περάσουν τρεις με τέσσερις ημέρες για να αρχίσω να νιώθω πολύ καλύτερα και να έχω περισσότερη ενέργεια και να αφήσω πίσω μου τα συμπτώματα. Η αλήθεια είναι τώρα πως αισθάνομαι πολυ καλά.

Είχα κάνει το τεστ την Τετάρτη στις 11 Μαρτίου και η διάγνωση για τον κορονοϊό έγινε την Παρασκευή. Έπρεπε να ενημερώσουμε τότε την Premier League πως είχα βρεθεί θετικός ώστε να τεθούν σε καραντίνα όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί μου.

Συνεπώς έπρεπε να ανασταλλούν και οι αγώνες της Premier League", τόνισε ο τεχνικός της Άρσεναλ, ενώ από την πλευρά της το μοντέλο και σύζυγος του Αρτέτα, Λορένα Μπερνάλ, δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Αρχικά δεν το πιστεύεις, λες πως αυτό συμβαίνει μόνο στην Κίνα, συμβαίνει μόνο στην τηλεόραση.

Όταν όμως κοιτάζεις προσεκτικά και βλέπεις πως συμβαίνει στο σύζυγό σου, βλέπεις και τον εαυτό σου μέσα σε αυτό. Αρχίζεις να αφομοιώνεις μία μοναδική και ξεχωριστή κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ