ΑΡΣΕΝΑΛ

Παπασταθόπουλος: "Δεν κάθομαι πάνω στο συμβόλαιό μου"

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos celebrates at the end of the English FA Cup fifth round soccer match between Portsmouth and Arsenal at Fratton Park stadium in Portsmouth, England, Monday, March 2, 2020. Arsenal won 2-0. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos celebrates at the end of the English FA Cup fifth round soccer match between Portsmouth and Arsenal at Fratton Park stadium in Portsmouth, England, Monday, March 2, 2020. Arsenal won 2-0. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος να φύγει από την Άρσεναλ αν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα. Ο διεθνής στόπερ δήλωσε ότι δεν κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του και πως όπου δεν είναι χαρούμενος, φεύγει.

Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα, τότε δεν έχει διάθεση να μείνει στην Άρσεναλ. Ο διεθνής στόπερ επεσήμανε πως δεν θα καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του (έχει άλλο ένα χρόνο) και πως θα κοιτάξει να φύγει αν δεν υπολογίζεται. Ο 31χρονος στόπερ ανέφερε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του:

"Δεν ξέρω. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ποτέ δεν κάθομαι πάνω σε αυτό. Δεν με απασχολεί. Αν δεν είμαι χαρούμενος, δεν παίζω και ο κόουτς δεν με θέλει, δεν με απασχολεί το συμβόλαιό μου. Για εμένα τα χρήματα δεν είνσι σημαντικά. Σημασία έχει να νιώθω χαρούμενος και το ίδιο η ομάδα για εμένα".

Η Άρσεναλ επικράτησε χθες 2-0 της Πόρτσμουθ στους "16" του FA Cup και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου σε ένα ματς στο οποίο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ για τους "κανονιέρηδες". Φέτος έχει κάνει 26 συμμετοχές και έχει σημειώσει τρία γκολ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ