ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Το κοινό στο "Έμιρεϊτς" χειροκρότησε στο 14ο λεπτό του αγώνα με την Μπόρνμουθ στη μνήμη του μικρού Ντάνιελ

Άρσεναλ: Το κοινό στο "Έμιρεϊτς" χειροκρότησε στο 14ο λεπτό του αγώνα με την Μπόρνμουθ στη μνήμη του μικρού Ντάνιελ
PRINT SCREEN

Ο θάνατος του 14χρονου Ντάνιελ Αντζόριν, μετά από την πρόσφατη αιματηρή επίθεση κοντά στο Μετρό του Λονδίνου, προκάλεσε σοκ στην αγγλική κοινωνία, με τους οπαδούς της Άρσεναλ να αποτίουν φόρο τιμής κατά τη διάρκεια του ματς με την Μπόρνμουθ.

Η αγγλική κοινωνία βίωσε ένα ισχυρό σοκ πριν από λίγα 24ωρα, όταν ένας 36χρονος, ονόματι Μάρκους Αρντουίνι Μόντζο, βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και έβγαλε ένα σπαθί σαμουράι κοντά στο Μετρό του Λονδίνου, με αποτέλεσμα να αρχίσει να μαχαιρώνει έναν 14χρονο, τον Ντάνιελ Αντζόριν, που πήγαινε στο σχολείο του.

Το παιδί διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, με τους φίλους της Άρσεναλ να φροντίζουν από την πλευρά τους να αποτίσουν φόρο τιμής στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα με την Μπόρνμουθ για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Αυτό έγινε στο 14ο λεπτό, με τους οπαδούς που βρίσκονταν στις εξέδρες του "Έμιρεϊτς" να σηκώνονται από τις θέσεις τους στο 14' και να χειροκροτούν για ένα ολόκληρο λεπτό, θέλοντας έτσι να αποχαιρετήσουν τον μικρό Ντάνιελ που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ