PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Νιούκαστλ: Η ασύλληπτη χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνκ

Το δοκάρι του Ομπαμεγιάνγκ στο Άρσεναλ - Νιούκαστλ
Το δοκάρι του Ομπαμεγιάνγκ στο Άρσεναλ - Νιούκαστλ PRINT SCREEN GLOMEX

Η Άρσεναλ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα στο ματς με τη Νιούκαστλ, με τον Ντούμπραβκα να αποκρούει σωτήρια την κεφαλιά του Σμιθ Ρόου και τον Ομπαμεγιάνγκ να κάνει την προβολή από κοντά, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Η Άρσεναλ φλέρταρε με το γκολ στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Ομπαμεγιάνγκ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Σακά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σμιθ Ρόου έπιασε την κεφαλιά, με τον Ντούμπραβκα να διώχνει σωτήρια και τους κανονιέρηδες να χάνουν και σε δεύτερο χρόνο την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα. Ο Ομπαμεγιάνγκ πήρε το ριμπάουντ, έκανε την προβολή, με την μπάλα όμως, να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του κίπερ των φιλοξενούμενων.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ