ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Η Νιούκαστλ ήρθε σε επαφή για τον δανεισμό του Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι © 2021 ADAM DAVY / AP IMAGES

Η Νιούκαστλ ήρθε σε επαφή με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για το υπόλοιπο της σεζόν, συζητώντας μάλιστα και για το ενδεχόμενο αγοράς του, τη στιγμή που ο Αφρικανός αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα μετά το πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα και στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της Άρσεναλ ήταν εκτός αποστολής. Ο λόγος, όπως έγινε γνωστό, ήταν ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Αφρικανός διεθνής, χωρίς να διευκρινίζεται περαιτέρω, και το οποίο ήταν η αιτία να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τη στιγμή που ο 32χρονος επιθετικός δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και αποτελεί πλέον ξένο σώμα, με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 6 Δεκεμβρίου στην ήττα των Κανονιέρηδων με 2-1 από την Έβερτον, η Νιούκαστλ βρήκε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα, που κινδυνεύει με υποβιβασμό και αναζητά μία μεταγραφή, η οποία ενδεχομένως να τη "σώσει" ήρθε σε επαφή με τον σύλλογο του Λονδίνου για την περίπτωση του Ομπαμεγιάνγκ.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, επικοινώνησε με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του Αφρικανού μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας μάλιστα πρόθεση να υπάρχει στη συμφωνία η επιλογή να κάνουν τη μεταγραφή του μόνιμη αντί 23,8 εκατ. ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ