ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Η αντίδραση του Ζορζίνιο στην ερώτηση της συντρόφου του εάν θα της κάνει πρόταση γάμου

Ο Ζοεζίνιο με την σύντροφό του
Ο Ζοεζίνιο με την σύντροφό του INSTAGRAM/ @JORGINHOFRELLO

Η σειρά "Married To The Game" βγάζει στο φως της δημοσιότητας την αντίδραση του Ζορζίνιο στην ερώτηση της συντρόφου του εάν θα της κάνει πρόταση γάμου.

Το "Married To The Game", η πρωτοποριακή δημιουργία της συνδρομητικής πλατφόρμας, Amazon, αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη ζωή των WAGS, συζύγους και τις συντρόφους των αθλητών.

Ο Ζορζίνιο και η σύντροφός του, Κατ Χάρντινγκ, πρωταγωνιστούν στην νέα σειρά, η οποία κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (23/2).

Σε ένα από τα κλιπ που έχουν δημοσιευτεί βλέπουμε την αντίδραση του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ τη στιγμή που η αγαπημένη του αναρωτιέται το εάν θα της κάνει πρόταση γάμου.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του και ετοιμάζεται για μία έξοδο. Η Κατ λέει "σήμερα λέω να φορέσω κάτι διαφορετικό. Δεν πρόκειται να μου κάνεις πρόταση γάμου σήμερα, έτσι δεν είναι;"

Ο ποδοσφαιριστής, όντας αμήχανος απαντά "όχι". Εκείνη με την σειρά της λέει "για παν ενδεχόμενο είναι άδειο", δείχνοντας ότι φόρεσε το δαχτυλίδι της σε άλλο δάχτυλο.

Ο Ζορζίνιο της απάντησε ότι, θα παραμείνει άδειο και στη συνέχεια της είπε πως θα την περιμένει κάτω, κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Αν και στα πλαίσια της σειράς (γυρίστηκε μέσα στο 2023) ο 32χρονος μέσος φάνηκε να μην έχει σκοπό να της κάνει πρόταση γάμου, το πραγματοποίησε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ