ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Έρευνα της FA για τον υψηλό στοιχηματισμό σε κίτρινη παίκτη των Λονδρέζων

Οι παίκτες της Άρσεναλ διαμαρτύρονται στον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2021-2022 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Άρσεναλ διαμαρτύρονται στον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2021-2022 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Η FA διενεργεί έρευνες σχετικά με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ένας παίκτης της Άρσεναλ σε αγώνα Premier League, εξαιτίας του ασυνήθιστα υψηλού στοιχηματισμού σε αυτό το ενδεχόμενο.

Η αγγλικής ποδοσφαιρική ομοσπονδία άρχισε έρευνα σχετικά με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε παίκτης της Άρσεναλ σε αναμέτρηση της Premier League τη φετινή σεζόν, εξαιτίας ύποπτου όγκου στοιχημάτων.

Οι bookmakers ενημέρωσαν την FA για τα υπέρμετρα στοιχήματα στο ενδεχόμενο να αντικρίσει κάρτα ο συγκεκριμένος παίκτης σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα.

Η ομοσπονδία επιβεβαίωσε στο Athletic τις έρευνες, ενώ το όνομα του ποδοσφαιριστή και ο αγώνας είναι γνωστά, όμως δεν δημοσιοποιούνται από τα ΜΜΕ για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ