ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Χτύπησε την πόρτα της Τσέλσι για να αγοράσει τον Κάι Χάβερτς

Ο Κάι Χάβερτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς της Premier League απέναντι στην Έβερτον | 18 Μαρτίου 2023
Ο Κάι Χάβερτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς της Premier League απέναντι στην Έβερτον | 18 Μαρτίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Άρσεναλ επιθυμεί να κάνει δυναμικό μπάσιμο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με την "Athletic" να αποκαλύπτει πως κατέθεσε την πρώτη της πρόταση στην Τσέλσι για να κάνει δικό της τον Κάι Χάβερτς.

Η 2η θέση στην Premier League (πίσω από την ασυναγώνιστη Μάντσεστερ Σίτι που ολοκλήρωσε τη σεζόν με τρεμπλ) και η επιστροφή στο Champions League άνοιξε την όρεξη της Άρσεναλ για να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή τη σεζόν 2023-24 και αυτό φαίνεται καθαρά από τις πρώτες κινήσεις της.

Χαρακτηριστική είναι αυτή που έχει στο επίκεντρο τον Κάι Χάβερτς, με τον Άγγλο δημοσιογράφο της "Athletic", Ντέιβιντ Όρνστεϊν, να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Βορείου Λονδίνου έκανε την πρώτη της πρόταση στην Τσέλσι για να εντάξει στο δυναμικό της τον Κάι Χάβερτς.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι "κανονιέρηδες" έχουν έρθει σε επαφή τόσο με τον 24χρονο Γερμανό διεθνή φορ όσο και με τους συμπολίτες τους, έχοντας έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, την ίδια ώρα που ο παίκτης βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μπάγερν του -πρώην προπονητή του στους μπλε- Τόμας Τούχελ.

Σημειώνεται ότι ο Χάβερτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τσέλσι ως το 2025 και μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει τόσο η διοίκηση των μπλε όσο και ο νέος προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με δεδομένο πως ο παίκτης δεν προέρχεται από καλή σεζόν (9 γκολ σε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις).

Εν τω μεταξύ, ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Τσέλσι σκέφτεται να ρίξει τις αρχικές απαιτήσεις της για τον παίκτη, που ήταν στα 87 εκατομμύρια ευρώ και θεωρήθηκαν πολύ υψηλές από την Άρσεναλ, με την Ρεάλ που είχε δείξει επίσης ενδιαφέρον για τον Χάβερτς να μην είναι διατεθειμένη να ξεπεράσει τα 55 εκατομμύρια.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ