ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αρνήθηκε το περιβραχιόνιο ο Βαλντές

Αρνήθηκε το περιβραχιόνιο ο Βαλντές

Αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο της Μπαρτσελόνα μετά την αλλαγή του Τσάβι, στον αγώνα ενάντια στη Μπιλμπάο, ο Βίκτορ Βαλντές. Στην τελευταία φορά που ήταν αρχηγός ο Ισπανός τερματοφύλακας, αποβλήθηκε.

Η Μπαρτσελόνα αγωνιζόταν ενάντια στην Μπιλμπάο εκτός έδρας και ο αρχηγός Τσάβι γίνεται αλλαγή στο 58ο λεπτό και περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου. Δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τιάγκο, ώστε να το μεταφέρει στον Βίκτορ Βαλντές. Οι άλλοι δυο αρχηγοί της Μπάρτσα, Πουγιόλ και Ινιέστα δεν αγωνίζονταν, άρα πρώτος επιλαχών ήταν ο Ισπανός πορτιέρο.

Ωστόσο το περιβραχιόνιο ποτέ δεν έφτασε στον Βαλντές, καθώς όταν του το έδωσε ο Τιάγκο, αυτός το αρνήθηκε! Την κατάσταση ήρθε να σώσει ο Λιονέλ Μέσι, φορώντας το ο ίδιος.

Το αν αρνήθηκε ο Βαλντές το περιβραχιόνιο για κάποιο συγκεκριμένο λόγο δεν το γνωρίζουμε. Πάντως την τελευταία φορά ήταν αρχηγός της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο, ήταν στο παιχνίδι ενάντια στη Ρεάλ στο "Μπερναμπέου", όταν ο διαιτητής δεν καταλόγισε ένα πέναλτι υπέρ του Αντριάνο.

Τότε ο Βαλντές -όντας αρχηγός της Μπαρτσελόνα- πήγε έξαλλος στον διαιτητή, φωνάζοντάς του "Ντροπή σου". Το αποτέλεσμα ήταν η αποβολή του τερματοφύλακα από το παιχνίδι, δεχόμενος την κόκκινη κάρτα, αλλά και η τιμωρία του με τέσσερις αγωνιστικές.

Ίσως ο Ισπανός τερματοφύλακας να είχε άσχημες αναμνήσεις από την τελευταία φορά που φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας και γι' αυτό να το αρνήθηκε όταν του το έδωσε ο Τιάγκο. Πάντως, όταν μπήκε στο γήπεδο ο τρίτος αρχηγός, Αντρές Ινιέστα, ο Μέσι του παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ