STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Βόλος 3-0: Επιβλητικοί οι κίτρινοι με showman Μάνου Γκαρθία που πέτυχε χατ-τρικ

Ο Μάνου Γκαρθία πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Βόλος
Ο Μάνου Γκαρθία πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Βόλος INTIME SPORTS

Ο Άρης έκανε μία επιβλητική εμφάνιση επικρατώντας 3-0 του Βόλου για την 19η αγωνιστική της Super League, με τον Μάνου Γκαρθία να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας τρία γκολ στο 47', στο 60' και στο 74' και αφιερώνοντας το πρώτο στον Άλκη Καμπανό.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες με μία επιβλητική εμφάνιση. Οι κίτρινοι επικράτησαν 3-0 του Βόλου για την 19η αγωνιστική της Super League πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο μέρος αξιοποιώντας την υπεροχή που ήδη είχε στο παιχνίδι.

Άρης - Βόλος 3-0: Επιβλητικοί οι κίτρινοι με showman Μάνου Γκαρθία που πέτυχε χατ-τρικ

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μάνου Γκαρθία. Ο 25χρονος Ισπανός πέτυχε χατ-τρικ πετυχαίνοντας όμορφα γκολ στο 47', στο 60' και στο 74', αφιερώνοντας μάλιστα το πρώτο στον Άλκη Καμπανό.

Ο Άρης προσπέρασε τον Βόλο στη βαθμολογία. Οι κίτρινοι βρίσκονται στην 5η θέση με 31 βαθμούς, με τους Θεσσαλούς να πέφτουν στην 6η θέση με 29.

Το ματς

Ο Άρης από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού πήρε την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας τρόπο να απειλήσει τον Βόλο. Στο 15ο λεπτό οι κίτρινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαντσίνι είδε την κίνηση του Γκρέι δεξιά της περιοχής. Εκείνος έφυγε πλάγια, αλλά κατάφερε να γυρίσει στον Πίρσμαν, το πλασέ του οποίου ήταν άστοχο.

Οι κίτρινοι εξακολουθούσαν να έχουν το πάνω χέρι και στο 25' ήταν η στιγμή του Μαντσίνι να βάλει σε προβληματισμό την άμυνα του Βόλου. Οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ομάδα του Πάρντιου ξεκίνησε φουριόζα το δεύτερο μέρος και μόλις στο 47' πέτυχε το πρώτο γκολ. Ο Μάνου Γκαρθία μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή σε μία γρήγορη αντεπίθεση των κίτρινων αξιοποιώντας την ασίστ από τον Μαντσίνι. Ο Ισπανός έκανε το σουτ και σκόραρε από δύσκολη γωνία.

Στο 60ο λεπτό οι κίτρινοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάνου Γκαρθία πρωταγωνιστή. Ο Ματέο Γκαρσία τροφοδότησε τον Ισπανό αριστερά της περιοχής και με όμορφο πλασέ με το δεξί βρήκε δίχτυα.

Οι κίτρινοι, αλλά και ο Μάνου Γκαρθία δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός εξαπέλυσε βολίδα εκτός περιοχής για το τρίτο δικό του γκολ, αλλά και της ομάδας του στο 74ο λεπτό. Ο Άρης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Βόλο και πανηγύρισε το τρίποντο.

Άρης - Βόλος 3-0: Επιβλητικοί οι κίτρινοι με showman Μάνου Γκαρθία που πέτυχε χατ-τρικ

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (22' Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα (68' Ετέμπο), Μαντσίνι (80' Μαζικού), Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία (80' Εντουίν Γκαρσία), Γκρέι (80' Ιτούρμπε)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Άλχο, Λούνα (68' Σι), Μεταξάς (56' Γκάγκι), Μπαριέντος, Μεθκίδα (68' Πίρες), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84' Κούτσιας)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ