ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Άρης - Παναιτωλικός: Να αρπάξουν την ιστορική ευκαιρία στο Βικελίδης, η ώρα και το κανάλι του ημιτελικού

2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
2023 - 2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άρης και Παναιτωλικός μονομαχούν στο Κλεάνθης Βικελίδης (6/3, 19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) για τη ρεβάνς του 1-0 στο Αγρίνιο και θέλουν να αρπάξουν την ιστορική ευκαιρία για διαφορετικούς λόγους.

Απόψε κρίνεται στο Κλεάνθης Βικελίδης το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, καθώς ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (6/3, 19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το Matchcenter του SPORT24). Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα με σκόρερ τον Φραν Βέλεθ και αυτό θέλει να υπερασπιστεί για να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό μετά από 14 χρόνια.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά και θα παλέψει στο Βικελίδης για τον πρώτο τελικό της ιστορίας της.

Αντίπαλός τους θα είναι ο Παναθηναϊκός που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον άλλο ημιτελικό. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου, ημερομηνία που ενδέχεται να αλλάξει, ανάλογα πως θα κυλήσει το καλεντάρι της Stoiximan Super League, ενώ φυσικά δεν έχει οριστεί ακόμη η έδρα του τελικού.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι μεταξύ άλλων τους Τζούρασεκ, Ντουκουρέ και Ρουπ. Ο Ανσαριφάρντ που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι κανονικά στην αποστολή.

Η αποστολή του Άρη για το συγκεκριμένο παιχνίδι: Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζιλ, Μανού Γκαρσία, Σουλεϊμάνοβ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδη, Παναγίδη, Αγοραστό.

Στον αντίποδα ο Γιάννης Πετράκης πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη και δύο εξ αυτών δεν θα είναι στην τελική 20άδα, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα. Μαζί του δεν πήρε για διαφορετικούς λόγους τους Λιάβα, Μαλή και Στεργιάκη.

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον ημιτελικό: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.

Η ώρα και το κανάλι του ημιτελικού: 19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το Matchcenter του SPORT24

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των ημιτελικών

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

  • Παναιτωλικός - Άρης 0-1 (64' Βέλεθ)
  • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 (53' Σπόραρ)

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

  • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 6-5 πέν, 1-2 κ.δ. παρ. (120+9' Λημνιός / 72' Ζίβκοβιτς, 105+1' Κετζιόρα)
  • 06/03 19:00 Άρης - Παναιτωλικός

Ο τελικός - 18 Μαΐου

  • Παναθηναϊκός - Άρης/Παναιτωλικός
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ