STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Παναιτωλικός 1-0: Ο Μαντσίνι σέρβιρε, ο Γκρέι εκτέλεσε και οι κίτρινοι χαμογέλασαν ξανά

Ο Γκρέι πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Παναιτωλικός
Ο Γκρέι πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 15η αγωνιστική της Super League. Ο Γκρέι πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 52' έπειτα από την ασίστ του Μαντσίνι.

Ο Άρης αποχαιρέτησε το έτος με επιστροφή στις νίκες. Οι κίτρινοι επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 15η αγωνιστική της Super League.

Άρης - Παναιτωλικός 1-0: Ο Μαντσίνι σέρβιρε, ο Γκρέι εκτέλεσε και οι κίτρινοι χαμογέλασαν ξανά

Η ομάδα του Πάρντιου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για γκολ. Στο 52ο λεπτό ο Γκρέι άνοιξε το σκορ, έπειτα από ασίστ του Μαντσίνι. Κάπως έτσι ο Άρης έφτασε τους 25 πόντους στην 5η θέση, ενώ στους 16 έμεινε η ομάδα του Αγρινίου.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 12' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους κίτρινους, με τον Ματέο Γκαρσία να πιάνει ένα σκαστό άστοχο σουτ. Οι κίτρινοι στο πρώτο 45λεπτο βρήκαν δύο φορές δίχτυα, ωστόσο το 1-0 δεν έγινε.

Ο Μαντσίνι με εξωτερικό φάλτσο είδε τον Γκρέι στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού. Εκείνος βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη και σκόραρε. Όμως, ήταν εκτεθειμένος. Στο 33' σε παρόμοια φάση ο Μαντσίνι βρήκε εκ νέου τον Γκρέι, ο οποίος πάλι ήταν οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα κάποια σουτ από τον Πάλμα είχαν και απάντηση από τον Ανέστη. Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος έχοντας μόλις μία τελική.

Ο Άρης ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος, όπως τελείωσε το πρώτο, έχοντας δηλαδή την υπεροχή. Στο 52ο λεπτό οι κίτρινοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Έπειτα από σέντρα του Μαντσίνι από τα αριστερά, ο Γκρέι σηκώθηκε στο δεύτερο δοκάρι στην πλάτη του Μλάντεν και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, με ψηλά τις γραμμές τους, με τον Παναιτωλικό ωστόσο να προσπαθεί να γίνει λίγο πιο επιθετικός. Στο 67' ο Μλάντεν είχε σημαντική στιγμή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ευκαιρία είχε και ο Γκρέι, με αμυντικό των φιλοξενουμένων να κόβει πάνω στην γραμμή.

Ο Άρης διαχειριζόταν το προβάδισμα και προσπαθούσε να χτυπήσει σε κενούς χώρους. Στο 79' πλασέ του Μάνου Γκαρθία από κοντά σταμάτησε στο πόδι του Λιάβα. Λίγο αργότερα ο Παναιτωλικός είχε καλή στιγμή με μία άστοχη προβολή του Ζοάο Πέδρο από κοντά. Στο 82' ο Γκρέι είχε πάρα πολύ μεγάλη στιγμή, όταν δεν κατάφερε από την καρδιά της περιοχής να δώσει στην μπάλα κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Άρης - Παναιτωλικός 1-0: Ο Μαντσίνι σέρβιρε, ο Γκρέι εκτέλεσε και οι κίτρινοι χαμογέλασαν ξανά

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πέερσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ετέμπο, Μαντσίνι (72' Νταμπό), Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία (80' Ιτούρμπε), Πάλμα (90' Εμπακατά), Γκρέι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης, Μάρτενσον (69' Σενγκέλια), Φλόρες, Ντίας, Νταγκό (75' Σίλβα), Κολοβός (76' Ξενιτίδης), Καρέλης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ