ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Πάρντιου έκανε χέρια στους οπαδούς την ώρα των δηλώσεών του

Άρης: Ο Πάρντιου έκανε χέρια στους οπαδούς την ώρα των δηλώσεών του

Οι παίκτες του Άρη έκαναν "όλε όλε" με την κερκίδα των οπαδών της ομάδας τους μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και ο Άλαν Πάρντιου ήθελε να συμμετάσχει με το δικό του τρόπο την ώρα των δηλώσεών του.

Ο Άρης πήρε μία σπουδαία νίκη επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού με ανατροπή στο Βικελίδης. Μάλιστα, οι παίκτες των κιτρίνων έστησαν πάρτι στο τέλος του αγώνα κάνοντας όλε-όλε με την κερκίδα.

Ο Άλαν Πάρντιου εκείνη την στιγμή έκανε τις δηλώσεις του στη NOVA και ήθελε να συμμετέχει με το δικό του τρόπο. Έτσι, ενώ ο μεταφραστής μετέφερε τα λεγόμενα του Άγγλου προπονητή, εκείνος σήκωσε τα χέρια του προς τους οπαδούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό:

"Στο πρώτο μέρος δυσκολεύτήκαμε γιατί είχαμε ελλείψεις και είχαμε παίκτες που δεν έπαιζαν στις θέσεις τους, όμως στο δεύτερο μέρος κάναμε τις αλλαγές και κερδίσαμε άξια, παίξαμε καταπληκτικά.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις την ανατροπή και να γυρίσεις ένα ματς όχι μόνο απέναντι στους πρωταθλητές αλλά απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση αλλά συνεχίσαμε να πιέζουμε και να πιέζουμε, είχαμε πίστη. Στο δεύτερο μέρος πιστέψαμε στην ανατροπή.

Είχα καιρό να ζήσω τέτοια εμπειρία, στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν έμεινα πολύ, μετά από 2-3 χρόνια είχα την ευκαιρία να κερδίσω ένα ματς ως πρώτος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Άρη που δημιούργησαν αυτή την ατμόσφαιρα, θα ήθελα να αγκαλιάσω τον καθένα ξεχωριστά. Ήταν ίσως η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει μετά από την Νιούκαστλ.

Μας έλειπαν αρκετοί παίκτες, ειδικά στη μεσαία γραμμή, αλλά έχουμε παίκτες με εξαιρετική τεχνική. Οι Μαντσίνι και Πάλμα μας προσδίδουν ποιότητα και θεωρώ πως είμαστε μία εξαιρετική ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ