ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Καρυπίδης ξεκαθάρισε τη θέση των κιτρίνων για τον τελικό, μέσω Instagram

Ο Καρυπίδης στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
Ο Καρυπίδης στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson INTIME SPORTS

Ο Άρης δεν συζητάει άλλη λύση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson πλην του Πανθεσσαλικού, έστω και χωρίς κόσμο, και αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει μέσω ανάρτησής του στο Instagram o Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson είναι ιδιαίτερος για τον Άρη αφού έχει βρεθεί στον τελικό και θα προσπαθήσει στα 110 χρόνια της ιστορίας του να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο μετά από το 1970, απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους των κιτρίνων να ζουν και να αναπνέουν για το συγκεκριμένο ματς.

Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα είναι "ποιο γήπεδο θα φιλοξενήσει τον τελικό", με την ΕΠΟ να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συνδράμει οικονομικά για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή, και να δίνει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα στους δύο φιναλίστ, για να δηλώσουν αν επιθυμούν άλλη έδρα.

Από την πλευρά του, ο Άρης απάντησε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να τονίζει πως πρέπει να εφαρμοστεί η προκήρυξη και να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είτε με κόσμο, είτε χωρίς, κάτι που φρόντισε να ξεκαθαρίσει και το Σάββατο (13/04).

Αυτό το έκανε μέσω των social media και συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, με τον πρόεδρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης να σχολιάζει χαρακτηριστικά: "Στο Πανθεσσαλικό ακόμα και χωρίς κόσμο".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ