ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Ολοκληρώθηκε το deal με Άτλας, ταξιδεύει για Μεξικό ο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο
Ο Ματέο Γκαρσία στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο INTIME

Τελείωσε η πώληση του Ματέο Γκαρσία από τον Άρη στην Άτλας, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να ταξιδεύει για το Μεξικό, ώστε να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ το ποσό που θα εισπράξουν από την πώληση του 26χρονου οι "κίτρινοι".

Ολοκληρώθηκε η πώληση του Ματέο Γκαρσία από τον Άρη στην Άτλας. Όπως αναφέρουν τα μεξικάνικα media, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός - ο οποίος δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή των "κιτρίνων" στο Ισραήλ στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας ώστε να περιμένει το deal των δύο συλλόγων – αναμένεται να ταξιδέψει εντός της Παρασκευής (23/6) για το Μεξικό, ώστε να υποβληθεί στον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της Άτλας για την επερχόμενη Apertura.

Όπως επιβεβαιώνεται και από τις σχετικές αναφορές, ο Γκαρσία θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις συνολικές απολαβές του να ξεπερνάνε κατά τι το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πλευρά του Άρη, το ποσό που θα μπει στα ταμεία των "κίτρινων" ξεπερνάει τελικά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΞΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ