ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Κλείνει Ζαγαρίτη και Κίκε Σαβέριο

Άρης μεταγραφές: Κλείνει Ζαγαρίτη και Κίκε Σαβέριο

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Άρη, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και των Βασίλη Ζαγαρίτη (δανεικός) και Κίκε Σαβέριο για τη θέση του αριστερού μπακ και αριστερού εξτρέμ αντίστοιχα.

Ο Άρης έχει βάλει... μπρος τις μεταγραφικές μηχανές και βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Βασίλη Ζαγαρίτη και τον Κίκε Σαβέριο. Ο πρώτος αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα, στην οποία ανήκει τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Την περσινή σεζόν, ο 22χρονος αριστερός μπακ πραγματοποίησε 13 συμμετοχές με την Πάρμα στη Serie B, ενώ συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας 21 φορές. Ουσιαστικά, με αυτή την κίνηση "κλειδώνει" η δυάδα στα αριστερά, μετά κι από την πρόσφατη απόκτηση του Ρονάλντ Ματαρίτα.

Από την άλλη πλευρά, ο 23χρονος εξτρέμ από το Εκουαδόρ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Οσασούνα, Ανδόρρας, Πονφεραντίνα, ενώ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.

Το δεύτερο μισό της περσινή σεζόν μέτρησε δύο γκολ σε 15 συμμετοχές με την "Ντέπορ" στην 3η κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτή θα είναι η δεύτερη απ' τις τρεις κινήσεις που θα κάνει ο Άρης για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ, ύστερα από την επικείμενη απόκτηση και του Τζόναθαν Μενέντες.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ