ΑΡΗΣ

Άρης: Με Κόρχουτ αλλά χωρίς Σόουζα η αποστολή ενόψει ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς της Τετάρτης (24/6, 19:00) στη Θεσσαλονίκη με τον Ένινγκ να μην υπολογίζει στους Βέλεθ και Σόουζα, ενώ σε αντίθεση έχει τον Κόρχουτ στη διάθεσή του.

Μετά τον Φραν Βέλεθ και ο έτερος στόπερ του Άρη, Ούγκο Σόουζα, που χτύπησε στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο έμεινε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς της Τετάρτης (24/6, 19:00) με τους "κιτρινόμαυρους" στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ένινγκ θα παρατάξει διαφορετικό δίδυμο στα στόπερ.

Σε αντίθεση με τους δύο προαναφερθέντες επιστρέφει σε αποστολή και στο αρχικό σχήμα του Άρη ο Κόρχουτ ο οποίος έλειψε από το ματς πρωταθλήματος. Ο έμπειρος μπακ θα ξεκινήσει βασικός καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη. Από εκεί και πέρα στην αποστολή μετέχει και ο Σούντγκρεν ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Η τελευταία προπόνηση του Άρη ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα και με τον κόσμο να στέλνει μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρη, Ροζ, Ιντέγιε, Μπρούνο Γκάμα, Σάσα, Ματίγια, Κορχούτ, Λάρσον, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Μπα, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Δεληζήση, Φετφατζίδη, Μπακούτση, Μπαγκαλιάνη".

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

Εδώ και λίγες μέρες ο Ερυθρός Αστέρας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την κατάκτηση του τίτλου και ο Ματέο Γκαρσία βρήκε ευκαιρία ώστε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην παίκτης του Άρη παρακολούθησε την προπόνηση της Τρίτης και την Τετάρτη αναμένεται να δει από τις εξέδρες το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ