ΠΑΟΚ

Άρης Λεμεσού - ΠΑΟΚ 1-4: Άρεσε ξανά σε επίθεση και άμυνα

Ο Νάρεϊ στη διάρκεια του φιλικού του ΠΑΟΚ με τον Άρη Λεμεσού | 5 Δεκεμβρίου 2022
Ο Νάρεϊ στη διάρκεια του φιλικού του ΠΑΟΚ με τον Άρη Λεμεσού | 5 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 του Άρη Λεμεσού στο τρίτο και τελευταίο φιλικό που έδωσε στην Κύπρο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει την ομάδα του να έχει και πάλι τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και αρκετά καλά διαστήματα στην απόδοση του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 του Άρη Λεμεσού στο τρίτο και τελευταίο φιλικό που έδωσε στην Κύπρο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει την ομάδα του να έχει και πάλι τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και αρκετά καλά διαστήματα στην απόδοση του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κόντρα σε μια ομάδα που αναγκάστηκε να παίξει με αλλαγές στο δεύτερο μέρος άρεσε τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τους Αουγκούστο, Μπράντον Τόμας, Σβαμπ και Νάρεϊ και το μόνο ανησυχητικό ήταν ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου μέσου που αποχώρησε στο πρώτο 45λεπτο καθώς ένιωσε βαρύ το πόδι του.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 33' όταν ο Κωνσταντέλιας έκανε την ενέργεια και το σουτ με τον Σωφρονίου να διώχνει και τη μπάλα να μην φεύγει από την περιοχή. Η μπάλα έφτασε στον Αουγκούστο ο οποίος έκανε το σουτ με το αριστερό και άνοιξε το σκορ για τον δικέφαλο. Έξι λεπτά αργότερα όμως ο Βραζιλιάνος έγινε αλλαγή καθώς ένιωσε βαρύ τον προσαγωγό του και για να προλάβει έναν ενδεχόμενο τραυματισμό αποχώρησε με τον Σβαμπ να μπαίνει στη θέση του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές αλλά ο ρυθμός της ομάδας του Λουτσέσκου δεν έπεσε. Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως και ο Άρης Λεμεσού προχώρησε σε αλλαγές καθώς είχε παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 58' όταν βγήκε στην επίθεση από τα αριστερά, ο Νάρεϊ γύρισε στον Μπράντον Τόμας ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με πλασέ έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 όταν ο Κουαλιάτα έκανε το κόρνερ από τα δεξιά, η άμυνα του Άρη Λεμεσού απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε ξανά στον Κουαλιάτα που έκανε την παράλληλη πάσα προς τον Σβαμπ ο οποίος με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 75' η ομάδα της Θεσσαλονικής πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Νάρεϊ να βγαίνει στην επίθεση μετά από βαθιά μπαλιά, έγινε το τσαφ από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να παίρνει τη μπάλα και να σκοράρει σε κενή εστία έχοντας διαμορφώσει το 4-0.

Η ομάδα της Κύπρου προσπάθησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα να μειώσει. Στο 80' ο Μαγιαμπέλα έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Ζίβκοβιτς να πέφτει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνει τη μπάλα.

Τελικά στο 88' ο Στεπίνσκι με κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να μειώσει στο τελικό 4-1.

Άρης Λεμεσού: Σωφρονίου, Γιάγκο, Πηλέας, Μεντιούπ, Ντελμίρο, Στρούσκι, Γιαμπλόνκσι, Τζάβε, Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι, Γκομίς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (60' Ζ. Ζίβκοβιτς), Σάστρε (66' Σελιμάι), Ίνγκασον (46' Κάργας), Νέσμπεργκ (46' Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες (46' Βιεϊρίνια), Φ. Σοάρες (46' Νάρεϊ, Ντόουγκλας Αουγκούστο (39' Σβαμπ), Μουργκ (46' Ντάντας), Ρικάρντο (46' Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (46' Κουαλιάτα), Ολιβέιρα (46' Μπράντον Τόμας)

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ