ΑΡΗΣ

Άρης: Κυνηγά την υπέρβαση με Μήτρογλου

Άρης: Κυνηγά την υπέρβαση με Μήτρογλου
Ο Κώστας Μήτρογλου με τη φανέλα της PSV PHOTO PRESTIGE

Ο υπ' αριθμόν ένας στόχος του Άρη για τη γραμμή κρούσης είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Οι "κίτρινοι" προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση και να ντύσουν στα "κίτρινα" τον 32χρονος στράικερ, που έχει συμβόλαιο στη Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι.

Ο διακαής πόθος του Άρη για τη γραμμή κρούσης ακούει στο όνομα Κώστας Μήτρογλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στην κορυφή της λίστας τον 32χρονο φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο στη Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι.

Ο διεθνής επιθετικός έχει ήδη απορρίψει αστρονομική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, την ίδια ώρα που το ετήσιο συμβόλαιό του στη Μασσαλία είναι 2,8 εκατ. ευρώ. Οι "κίτρινοι" έχουν καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή και ασφαλώς περιμένουν το πολυπόθητο "ναι".

Αναμφίβολα θα πρόκειται για σπουδαία προσθήκη, αφού μιλάμε για στράικερ που έχει βάλει 227 γκολ στην καριέρα του με θητεία σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, τον Ολυμπιακό, τη Μπενφίκα, τη Γαλατασαράι και την Αϊντχόφεν.

Άρης: Κυνηγά την υπέρβαση με Μήτρογλου
Ο Μήτρογλου με τη φανέλα της Αϊντχόφεν PHOTO PRESTIGE, PSV FC

Ο Μήτρογλου είναι ενήμερος για την προοπτική του Άρη και περιμένει να ζυγίσει όλα τα δεδομένα, ώστε να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για την καριέρα του και για την οικογένειά του. Η Μαρσέιγ είναι σύμφωνη με την παραχώρησή του, καθώς παρότι εφέτος έχει θέμα στο σκοράρισμα, ο Αντρέ Βίλας Μπόας αποφάσισε να πορευτεί δίχως αυτόν, αν και στατιστικά είχε καλύτερες επιδόσεις από τον Ντάριο Μπενεντέτο με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ