ΑΡΗΣ

Άρης: Για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια πέτυχε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο

Άρης: Για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια πέτυχε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο
INTIME SPORTS

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Άρης σκόραρε τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο κάτι που είχε να συμβεί 41 χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος.

Μόλις ένα γκολ στα τρία πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του είχε πετύχει ο Άρης, αλλά με τον Παναιτωλικό ήταν πολύ... βιαστικός και πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, για να φτάσει τα πέντε στο παιχνίδι. Όσα γκολ είχε πετύχει και στα έξι προηγούμενα παιχνίδια του συνολικά!

Αυτό το πρώτο ημίχρονο ήταν για τον Άρη το παραγωγικότερο μετά από 41 χρόνια στην Α' Εθνική/Super League.

Και αυτό γιατί η προηγούμενη φορά που το κατάφερε ήταν στις 19 Οκτωβρίου 1980, όταν νικούσε τον Απόλλωνα με 6-1, έχοντας προηγηθεί 4-1 από το πρώτο ημίχρονο (1' σουτ Ζήνδρος, 5' κεφαλιά Μπαλλής, 17' σουτ Τσιριμώκος, 22' σουτ Ζήνδρος, 56' κεφαλιά Ζήνδρος, 89' σουτ Τσιριμώκος - 20' σουτ Κρητικόπουλος).

Συνολικά ο Άρης είχε πετύχει στο πρώτο ημίχρονο τέσσερα γκολ άλλες πέντε φορές μεταξύ 1970 και 1980. Ποτέ δεν έχει πετύχει περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο για την κατηγορία.

Για όλες τις διοργανώσεις ωστόσο έχει βάλει πέντε γκολ στο πρώτο μισό αγώνα του, και μάλιστα εκτός έδρας. Στις 15 Μαΐου 2016, Έβρος Σουφλίου - Άρης 0-6 (0-5 ημίχρονο) για την Γ’ Εθνική.

ΠΗΓΗ: Super League Interwetten

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ