ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς τον Ματέο Γκαρσία στην πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Ματέο Γκαρσία στο φιλικό του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ματέο Γκαρσία στο φιλικό του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για το ματς της Δευτέρας (13/9) με τον ΟΦΗ για την πρεμιέρα της Super League, στην οποία και συμπεριλήφθηκαν έξι από τα καλοκαιρινά αποκτήματα των κίτρινων, ενώ εκτός έμεινε ο Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την Κυριακή (12/9) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο "Κλ. Βικελίδης" για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten (13/9, 19:30, Novasports Prime και LIVE SPORT24), με τον Άκη Μάντζιο να κάνει γνωστή την αποστολή των κίτρινων.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε σε αυτή έξι από τα νέα του όπλα (Ντένις, Ιτούρμπε, Καμαρά, Μπράμπετς, Λούμορ, Χαΐροβιτς), πλην του Ιρακινού Μοχανάντ Άλι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μόλις δυο προπονήσεις με την ομάδα. Την ίδια στιγμή, στη διάθεση του Μάντζιου δεν βρίσκεται ούτε ο Ματέο Γκαρσία, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Αναλυτικά στην αποστολή του Άρη συμπεριλαμβάνονται οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαϊροβιτς, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μάνος.

TAGS ΑΡΗΣ ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ