ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Άρης-Ατρόμητος 2-0

Άρης-Ατρόμητος 2-0
Άρης-Ατρόμητος

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε του Ατρομήτου με 2-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Μάρκο Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Γιάχιτς, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Ίβιτς (75' Πρίττας), Κόκε (86' Ζεντίλ), Κάλβο (46' Σανσόν), Αμορόζο.

Ατρόμητος (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Γεωργίου, Μερίνο (55' Σάντσεθ), Σκοπελίτης, Κριπιντήρης, Σίριο (86' Καραλής), Ολιβέιρα, Κορακάκης, Λε (46' Περόνε), Τσίγκας.

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)

Βοηθοί: Ίτσκος (Σερρών), Κωτσιαντής (Ημαθίας)

Τέταρτος διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Παπαδόπουλος (Άρης), Τσίγκας (Ατρόμητος)

Κόκκινες κάρτες: -
Με μια ματιά
Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για το γκολ. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σιστόν έβγαλε με κάθετη πάσα τον Κάλβο μόνο με τον Μιχαηλίδη, αλλά καθυστέρησε και ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου έδιωξε με τα πόδια το αδύναμο σουτ του Ισπανού μέσου.

Στο 17', οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμα σημαντική ευκαιρία, όταν ο Αμορόζο έβγαλε την πάσα στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και ο Μάρκο Αουρέλιο έπιασε το σουτ, ωστόσο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά και ενώ ο Μιχαηλίδης είχε εξουδετερωθεί, ο Σιστόν έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 20', οι παίκτες του Άρη δημιούργησαν εκ νέου τις προϋποθέσεις για ένα γκολ, αλλά ο Κάλβο, ο οποίος βρέθηκε μόνος με τον Μιχαηλίδη, δεν κατάφερε να "νικήσει" τον αντίπαλο γκολκίπερ. Τρία λεπτά αργότερα (23'), ο Κόκε απέφυγε δύο παίκτες του Ατρομήτου και μπήκε στη μικρή περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας, ωστόσο ο Μιχαηλίδης απέκρουσε τη σέντρα-σουτ που επιχείρησε.

Στο 27', ο Ατρόμητος δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία του στον αγώνα. Ο Μερίνο έβγαλε την κάθετη πάσα στον Λε, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Χαλκιά, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Βραζιλιάνου μέσου. Τελικά η υπεροχή του Άρη καρποφόρησε στο 31'. Ο Κόκε βρέθηκε απέναντι από τον Μιχαηλίδη και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων (1-0).

Ο Ατρόμητος προσπάθησε άμεσα να ισοφαρίσει και στο 33' ο Τσίγκας σούταρε πέφτοντας, ύστερα από την πάσα του Μερίνο στην πλάτη της άμυνας του Άρη, αλλά ο Χαλκιάς απέκρουσε. Στο επόμενο λεπτό ο Ίβιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κόκε έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μιχαηλίδη. Στο 45' ο Ολιβέιρα εκτέλεσε μακρινό φάουλ, αλλά ο Χαλκιάς έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κάλβο πέρασε δύο παίκτες του Ατρομήτου και προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Μιχαηλίδη, αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε την μπάλα.

Ο ρυθμός έπεσε στις αρχές της επανάληψης και μέχρι το 70' δεν σημειώθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, καθώς ο Άρης είχε δώσει χώρο και την κατοχή της μπάλας στον Ατρόμητο, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει. Σε εκείνο το λεπτό, ωστόσο, ο Άρης απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μάρσιο Αμορόζο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Ελλάδα. Ο Κόκε τροφοδότησε τον Σανσόν, ο οποίος έκανε το γύρισμα από δεξιά και, με τον Μιχαηλίδη να είναι εξουδετερωμένος, ο Αμορόζο έσπρωξε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα (2-0).

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε από τους παίκτες του Άρη στο 82', με τον Σανσόν να βρίσκεται μόνος στην περιοχή του Ατρομήτου, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.
Συνέντευξη Τύπου
Ντούσαν Μπάγεβιτς (προπονητής Άρης): " Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές με ρυθμό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ενώ ευκαιρίες για γκολ είχε και ο Ατρόμητος. Είχαμε και κούραση από τα τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες, θα πρέπει να ξεκουραστούμε και θα πρέπει να περιμένουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι". Ο Σερβοέλληνας προπονητής δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις δηλώσεις του μάνατζερ του Μάρτσιο Αμορόζο, Νιβάλντο Μπάλντο.

Γκιγιέρμο Όγιος (προπονητής Ατρόμητος) " Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αλλεπάλληλες ευκαιρίες και στα δύο τέρματα. Ήταν τόσο ανοιχτό το παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε ήδη ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο κι από την στιγμή που ο Άρης μας έκανε το γκολ τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Είχαμε το άτυχο συμβάν με τον Μερίνο, ο οποίος έχει μία θλάση στον δικέφαλο, κάτι που μας δυσαρεστεί. Σε ένα παιχνίδι, όπου μετά το δεύτερο γκολ δεν υπήρχαν περιθώρια να αντιδράσουμε. Η ομάδα σίγουρα είναι κουρασμένη μετά και το παιχνίδι Κυπέλλου που είχαμε με τον ΟΦΗ, όπου πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Για το χειροκρότημα που δέχθηκε από τον κόσμο του Άρη απάντησε: " Σίγουρα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος. Δείγμα αναγνώρισης από τον κόσμο του Άρη. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όσο καλύτερα γινόταν όταν ήμουν στον Άρη".
Όλα τα λεφτά...
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν εξαιρετικό, με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Άρης είχε σαφώς τις περισσότερες.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Στην επανάληψη, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και το θέαμα δεν ήταν ανάλογης ποιότητας.
To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Άρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Μάρκο Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Γιάχιτς, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Ίβιτς, Κόκε, Κάλβο, Αμορόζο.

Ατρόμητος (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Γεωργίου, Μερίνο, Σκοπελίτης, Κριπιντήρης, Σίριο, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Λε, Τσίγκας.

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)





1' Έναρξη αγώνα Ατρόμητος
Στη σέντρα οι φιλοξενούμενοι.
2' Ευκαιρία Αρης
Ο Κάλβο βρέθηκε απέναντι στον Μιχαηλίδη, μετά την κάθετη πάσα του Σιστόν, αλλά καθυστέρησε απελπιστικά, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου να απομακρύνει με τα πόδια το χλιαρό σουτ του Ισπανού μέσου από θέση μέσα δεξιά στη μεγάλη περιοχή.
9' Σουτ Ατρόμητος
Μακρινό σουτ του Κορακάκη, η μπάλα απελπιστικά άουτ.
15' Σχόλιο
Ο Άρης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως, πάντως, να έχει απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Μιχαηλίδη.
17' Ευκαιρία Αρης
Απίστευτη διπλή ευκαιρία για τον Άρη. Κάθετη πάσα του Αμορόζο στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, ο Μάρκο Αουρέλιο σούταρε δυνατά με το αριστερό μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, με την κεφαλιά του Σιστόν στην επαναφορά να καταλήγει άουτ κι ενώ η εστία ήταν ανυπεράσπιστη, αφού ο Μιχαηλίδης είχε εξουδετερωθεί.
20' Ευκαιρία Αρης
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Κάλβο βρέθηκε απέναντι στον Μιχαηλίδη, μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Σιστόν, έκανε την προσποίηση στον Γελαδάρη, αλλά ο πορτιέρο του Ατρομήτου απέκρουσε το δεξί πλασέ που επιχείρησε ο Ισπανός μέσος.
23' Ευκαιρία Αρης
Εξαιρετική προσπάθεια του Κόκε από τα δεξιά,ο Ισπανός επιθετικός απέφυγε δύο αμυντικούς του Ατρομήτου, μπήκε στη μικρή περιοχή του Μιχαηλίδη, αλλά η σέντρα-σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε πάνω στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας.
27' Ευκαιρία Ατρόμητος
Πρώτη ευκαιρία του Ατρομήτου στην αναμέτρηση. Κάθετη πάσα του Μερίνο στον Λε, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Χαλκιά, έκανε το δεξί σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Άρη απέκρουσε με τα πόδια.
31' Γκολ Αρης Κόκε
Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε απέναντι στον Μιχαηλίδη και με έξοχο δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι "έγραψε" το 1-0. Ο Κόκε εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Σιστόν.
33' Ευκαιρία Ατρόμητος
Εξαιρετική μπαλιά του Μερίνο στην πλάτη της άμυνας, ο Τσίγκας σούταρε με το δεξί πέφτοντας, με τον Χαλκιά να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
34' Ευκαιρία Αρης
Ο Ίβιτς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κόκε σούταρε στην κίνηση με το δεξί από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Μιχαηλίδη.
44' Κίτρινη κάρτα Αρης Παπαδόπουλος
45' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Ολιβέιρα εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και ο Χαλκιάς έπεσε στη δεξιά του γωνία, απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων Ένα λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου Αρης
Στη σέντρα οι γηπεδούχοι.
46' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Περόνε πήρε τη θέση του Λε.
46' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Σανσόν στη θέση του Κάλβο.
55' Σχόλιο
Ο ρυθμός έχει πέσει εμφανώς στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης, σε σχέση με το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο.
55' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Σάντσεθ στη θέση του Μερίνο, που τραυματίστηκε.
63' Σχόλιο
Ο Άρης έχει οπισθοχωρήσει, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή μπάλας, αλλά να μην είναι σε θέση, προς το παρόν, να απειλήσει την εστία του Χαλκιά.
65' Σουτ Ατρόμητος
Σουτ του Γελαδάρη με το αριστερό από θέση μέσα αριστερά, η μπάλα ψηλά άουτ.
69' Σουτ Αρης
Πρώτο σουτ του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ίβιτς σούταρε με το δεξί έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Μιχαηλίδης.
70' Γκολ Αρης Αμορόζο
Ο Σανσόν δέχθηκε την πάσα από τον Κόκε, έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Αμορόζο σε κενή εστία με αριστερό πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Μιχαηλίδη να είναι εξουδετερωμένος.
75' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Πρίττας πήρε τη θέση του Ίβιτς, που τραυματίστηκε.
82' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Τσίγκας
83' Ευκαιρία Αρης
Ο Κόκε πάσαρε στον Σανσόν, ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι στην εστία του Ατρομήτου, μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το αριστερό πλασέ που έκανε, κατέληξε άουτ.
86' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Ζεντίλ πήρε τη θέση του Κόκε.
86' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Καραλής στη θέση του Σίριο.
90' Λήξη αγώνα
90' Έναρξη καθυστερήσεων Τρία λεπτά




























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ