ΑΡΗΣ

Άρης: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές Αγκάνθο και Βλάχου, κλήθηκε σε απολογία ο Καρυπίδης

Ο Νταβίντ Αγκάνθο στην αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο για τη Super League
Ο Νταβίντ Αγκάνθο στην αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές του Αγκάνθο και του Βλάχου κατά της ΠΑΕ Άρης. Κλήθηκε σε απολογία ο Θεόδωρος Καρυπίδης για το παιχνίδι των κίτρινων με τον Ολυμπιακό.

Μετά από τις προσφυγές του Κώστα Κοτσαρίδη και του Μιχάλη Κύργια κατά της ΠΑΕ Άρης, το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές που είχαν καταθέσει και οι Νταβίντ Αγκάνθο και Βαλεντίνος Βλάχος.

Ο Αγκάνθο είχε ζητήσει να του επιδικαστεί το ποσό των 80.000 ευρώ και ο Βλάχος το ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ. Εφόσον οι παίκτες δικαιώνονταν θα έπαιρναν το 50% του ποσού που θα είχε επιδικαστεί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με την κίτρινη ΠΑΕ να ξεπερνά αυτό το εμπόδιο.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Super League, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή 14 Μαρτίου τον Θεόδωρο Καρυπίδη για το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 14-5-2021 και ώρα 12:00 την παρακάτω ΠΑΕ:

7η αγωνιστική Playoffs

ΠΑΕ ΑΡΗΣ/Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ (Μεγαλομέτοχος): "Βάσει των αναφερομένων στο από 5/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 5/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’ σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 12 παρ. 1 περ. α’ , 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄,του Π.Κ. της ΕΠΟ".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ