ΑΡΗΣ

Άρης: Απορρίφθηκαν στο διαιτητικό της ΕΠΟ οι προσφυγές των Κύργια και Κοτσαρίδη

Ο Μιχάλης Κύργιας με τη φανέλα του Άρη
Ο Μιχάλης Κύργιας με τη φανέλα του Άρη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης βγήκε κερδισμένος στη νομική διαμάχη με τους Μιχάλη Κύργια και Κώστα Κοτσαρίδη, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να απορρίπτει τις προσφυγές που είχαν κάνει κατά των κιτρίνων οι δύο ποδοσφαιριστές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φίλοι του Άρη βλέπουν την ομάδα τους να είναι στη 2η θέση με λίγες αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των play offs και είναι κοντά στην επιστροφή της στα Κύπελλα Ευρώπης, ωστόσο τα καλά νέα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έρχονται και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Συγκεκριμένα στο δικαστικό πεδίο, με την κίτρινη ΠΑΕ να γνωστοποιεί την Τρίτη (27/4) πως το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε τις προσφυγές που είχαν καταθέσει οι Κώστας Κοτσαρίδης και Μιχάλης Κύργιας.

Οι δύο παίκτες που είχαν στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα των κιτρίνων διεκδικούσαν χρήματα (συνολικά 120.000 ευρώ) από οφειλές της παλιάς διοίκησης του Άρη, που είχε χρεοκοπήσει, με το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ να μην τις κάνει δεκτές και να κλείνουν έτσι οριστικά οι συγκεκριμένες υποθέσεις.

Απομένουν έτσι να εκδικαστούν οι προσφυγές που είχαν καταθέσει πριν δύο εβδομάδες και οι Αγκάνθο και Βλάχος, με τον πρώτο να έχει ζητήσει να του επιδικαστεί το ποσό των 80.000 ευρώ και τον δεύτερο ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ