ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Αργεντινή: Υπόκλιση σε Μέσι στο ματς φιέστα με τον Παναμά

Argentina's Lionel Messi hoists the winning team replica of the FIFA World Cup trophy during a celebration ceremony for local fans after an international friendly soccer match against Panama at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, March 23, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
Argentina's Lionel Messi hoists the winning team replica of the FIFA World Cup trophy during a celebration ceremony for local fans after an international friendly soccer match against Panama at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, March 23, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Τα ξημερώματα της Παρασκευής η Αργεντινή αντιμετώπισε τον Παναμά σε ματς φιέστα για την κατάκτηση του Μουντιάλ με τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του να γνωρίζουν την αποθέωση.

Το φιλικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τον Παναμά που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε χαρακτήρα φιέστας για την αλμπιστελέστε.

Το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν στο κατάμεστο Μονουμεντάλ με τους Αργεντινούς να αποθεώνουν τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του για την κατάκτηση της κορυφής.

Ο "Λίο" φρόντισε να κάνει ξανά τα μαγικά του αφού δική του εκτέλεση φάουλ η οποία σταμάτησε στο δοκάρι ο Αλμάντα άνοιξε το σκορ με σουτ από κοντά στο 78', ενώ στο 89' ο Μέσι αυτή τη φορά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα, αυτό ήταν το 800 γκολ του Αργεντινού σούπερ σταρ με το κοινό να του υποκλίνεται. Αμέσως μετά οι παίκτες έκαναν το γύρο του θριάμβου και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Ο Λιονέλ Μέσι χαϊδεύει μία από τις ρέπλικες του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Λιονέλ Μέσι χαϊδεύει μία από τις ρέπλικες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO
Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του είχαν όλοι από ένα τρόπαιο για να σηκώσουν
Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του είχαν όλοι από ένα τρόπαιο για να σηκώσουν 2023 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO
Η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη φιέστα
Η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη φιέστα 2023 AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO
Μοναδικές στιγμές έζησαν οι παίκτες της Αργεντινής με τον κόσμο που είχε κατακλύσει το Μονουμεντάλ
Μοναδικές στιγμές έζησαν οι παίκτες της Αργεντινής με τον κόσμο που είχε κατακλύσει το Μονουμεντάλ 2023 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO
Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο ανά χείρας
Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο ανά χείρας 2023 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ