ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποθέωση στην Τούμπα-Παράπονα για Παμπορίδη

Αποθέωση στην Τούμπα-Παράπονα για Παμπορίδη
New Image

Αποθέωση από 5.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ. Βράζουν με Παμπορίδη στον Άρη. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Το κλίμα στο στρατόπεδο του δικεφάλου μετά την πρόκριση κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό και οι φίλοι της ομάδας αποθέωσαν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος, κατά την άφιξη της αποστολής στις εγκαταστάσεις.
Στον αντίποδα, τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής των κιτρίνων, Ιονάρ Μαζίνιο, φωνάζουν για τον διαιτητή Παμπορίδη και συγκεκριμένα την φάση του 71ου λεπτού όπου ο Κόκε ζήτησε πέναλτι ύστερα από σπρώξιμο του Μάρκος Αντόνιο μέσα στην περιοχή.

Η δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο του Άρη, φαίνεται και από τις δηλώσεις του Κόκε: "Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία αλλά υπάρχει σπρώξιμο, πέναλτι και αποβολή. Πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος για εμάς.

Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη και δεν σκοράρουμε ,αλλιώς θα μιλούσαν όλοι για το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Πάμε στον Ηρακλή για να κερδίσουμε και στην υπόλοιπη χρονιά στόχος είναι να πάρουμε το εισιτήριο για το UEFA. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά συμπαραστεκόμαστε στον Καράμπελα".





Ο Κάμπορα, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, υπογραμμίζοντας: "Έπαθα πλάκα με το κοινό. Ο κόσμος του Άρη είναι εκπληκτικός. Είμαστε στεναχωρημένοι για την απώλεια της πρόκρισης".



Από την πλευρά των θριαμβευτών, ο Κώστας Χαλκιας τόνισε: "Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κέρδισε ο πιο τυχερός και ο πιο ικανός. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πάλεψαν για πρόκριση μέχρι το τέλος".

Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε: " Πήραμε την πρόκριση κι αυτό έχει σημασία. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Είμαστε χαρούμενοι για το κόσμο που τα καταφέραμε και τώρα στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό όλα ξεκινούν από το μηδέν".




TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ